Ντόρα Κουτροκόη για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ: «Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί»

Must Read

Δύσκολη ήταν η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για την Ντόρα Κουτροκόη δεδομένου ότι απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ χωρίς να έχει καμία ενημέρωση αλλά και καμία στήριξη από τους τότε συνεργάτες της, Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου.

Παρόλα αυτά η τύχη της χαμογέλασε και αυτήν την περίοδο την παρακολουθούμε στο κανάλι Action 24 σε μία συνεργασία για την οποία, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day», είναι πολύ ευχαριστημένη.

Η συνεργασία με το κανάλι Action 24 ήταν άμεση, όμως υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση λόγω του χειρουργείου που υπεβλήθη στις φωνητικές χορδές το οποίο δυστυχώς δεν πήγε και πάρα πολύ καλά!

«Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή. Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερη βλεννογόνο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η φωνή να μη μπορεί να βγει. Υπήρξε και ο κίνδυνος να μη ξεκινούσα ούτε τον Μάιο στο Action 24”», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτήν την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου».

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου στις δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη

Τέλος, η Ντόρα Κουτροκόη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της εδώ και κάποιο διάστημα. «Είμαι μόνη κατ΄ επιλογήν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This