Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου στις δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη

Must Read

Την απογοήτευση της για τους τους πρώην συνεργάτες της Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές η Ντόρα Κουτροκόη αναφορικά με την ξαφνική αποχώρηση της από την εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος έχει δηλώσει πως οι εν λόγω συνάδελφοι της δεν την στήριξαν. Πρόσφατα μάλιστα εξήγησε ότι: «Όταν είσαι σε μια πρωινή ενημερωτική ζώνη, θα επιλέξεις να βρεθείς εκεί που πιστεύεις ότι θα ταιριάξεις καλύτερα. Τελικώς αποδείχθηκε λάθος, δεν πειράζει. Προχωράμε και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Action 24».

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκαν να σχολιάσουν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» οι οποίοι φάνηκε πως δεν ήθελαν να δώσουν περεταίρω έκταση στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: «Επειδή αγαπώ τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τους νέους, και δε μπορώ να αρνηθώ, μην με εκμεταλλεύεστε. Δεν θέλω να πω τίποτα. Με τη Ντόρα είμαστε έτσι κι αλλιώς φίλοι, γνωριζόμαστε και αγαπιόμαστε πολλά χρόνια. Δεν θέλω να πω τίποτα για τα παιδιά, καλή επιτυχία».

«Τι σας είπε ο Οικονόμου; Αγάπη μόνο; Αγάπη μόνο επί δύο» είπε με τη σειρά του ο Άκης Παυλόπουλος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This