Ντόρα Κουτροκόη για το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ: «Οι συνεργάτες μου στήριξαν την απόφαση του καναλιού»

«Ο Οικονόμου και ο Παυλόπουλος δεν πήραν θέση στο “ψαλίδισμα”»

Must Read

H Ντόρα Κουτροκόη είναι Ελληνίδα έχει διαγράψει αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο δημοσιογραφίας. Η πρώτη της εμπειρία ήταν στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες με καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» από το 2010 έως το 2013.

Για την εμπειρία της δίπλα στον γνωστό δημοσιογράφο μίλησε με τα καλύτερα λόγια η Ντόρα Κουτροκόη στην εκπομπή της Αθηναΐδα Νέγκα, «Καλύτερα αργά».

«Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι έχω πολύ μεγάλη αγάπη στον Γιώργο Παπαδάκη. Ήμουν στο πλευρό του, θεωρώ ότι όταν δει ότι οι συνεργάτες του μπορούν τους δίνει τον χώρο. Είναι πολύ μεγάλο σχολείο για όλους μας, μαθαίνεις τηλεόραση, μαθαίνεις τι είναι είδηση, μπαίνεις και στο πολιτικό ρεπορτάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Action24 αναφέρθηκε και στο ξαφνικό διαζύγιο που είχε με τον ΣΚΑΪ.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω δημοσιογράφος βρισκόταν στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, όμως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν ξαφνικά να διακόψουν την συνεργασία τους , ωστόσο της έκαναν αντιπρόταση την οποία όμως δεν δέχτηκε, καθώς η ίδια αισθάνθηκε προδομένη από τους συνεργάτες.

«Δουλεύω στον χώρο από το 1998 ως ρεπόρτερ. Αυτό το μέσα σε μία νύχτα να μου ανακοινωθεί χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει κλίμα να σε βάλει σε διαδικασία σκέψης να πεις ότι κάτι δεν πάει καλά, σίγουρα έβλεπα ότι ο ρόλος μου στην εκπομπή ήταν περιορισμένος και μίκραινε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η διεύθυνση ενός σταθμού παίρνει μια τέτοια απόφαση που στηρίζουν και οι συνεργάτες σου – γιατί αυτή ήταν η στάση και των συμπαρουσιαστών μου και του Δημήτρη και του Άκη δηλαδή ότι δεν πήραν θέση σε αυτό το ψαλίδισμα από την αρχή. Ήμασταν ένα τρίγωνο και ξαφνικά ήταν μια ευθεία, ο Άκης και ο Δημήτρης.

Εμπιστευόμουν και τους δύο πάρα πολύ γιατί τον έναν τον ήξερα 20 χρόνια και με τον άλλον συνεργαζόμουν στο Open και πηγαίναμε καλά. Αυτό που συνέβη σε καμία περίπτωση δεν με έκανε να αγαπήσω λιγότερο τη δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι σκληρή, αυτά μπορούν να συμβούν. Καλό θα ήταν και οι διευθύνσεις των καναλιών και οι συνάδελφοι να προστατεύουν ο ένας τον άλλον»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This