Φάρμα: Ο Τσάμης εναντίων όλων – Ο παίκτης που αποχώρησε

Must Read

Ο Γιώργος Τσάμης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των συμπαικτών του και όχι με την καλή έννοια. Ο 36χρονος συμπεριφοράς έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο λόγω της συμπεριφοράς του.

Έτσι λοιπόν πριν ξεκινήσει η μονομαχία μεταξύ του Άλκη και του Χρήστου, οι παίκτες εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την ενόχλησή τους για την συμπεριφορά που έχει ο συγκεκριμένος συμπαίκτης τους απέναντί τους και κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας πως δεν έχει σεβασμό, πως κάνει mindgames και πως θέλει συνέχεια να κάνει show.

Η ώρα της μονομαχίας έφτασε και ο Άλκης με τον Χρήστο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν την πολυπόθητη νίκη και να φτάσουν λίγο ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Τη νίκη τελικά κατάφερε να φέρει ο Άλκης και ο Χρήστος αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους φίλους του για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This