Φάρμα: Η γκρίνια για τα μουχλιασμένα πιάτα, ο Τσάμης έκανε «επιθεώρηση τα ζώα» και οι 2 μονομάχοι

Must Read

Οι παίκτες της Φάρμας έχουν κουραστεί και από την στιγμή που έγινε ατομικό ορισμένοι ίσως να έχουν επαναπαυτεί και να μην κάνουν πολλές δουλειές στο σπίτι, γεγονός το οποίο εξοργίζει κάποιους άλλους που προσπαθούν ακόμη για την καλύτερη συμβίωση μεταξύ τους.

Ανάμεσά τους η Χριστίνα η οποία φαίνεται να έχει αγανακτήσει από ορισμένους συμπαίκτες της που δεν πλένουν καλά τα πιάτα με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει μούχλα.

Από το χθεσινό επεισόδιο φυσικά δεν έλειψαν και οι εντάσεις και για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Γιώργος Τσάμης. Αφορμή στάθηκε ότι ο 36χρονος ηθοποιός πήξε να τσεκάρει τα ζώα στον στάβλο. Οι υπόλοιποι παίκτες θεωρήσαν πως έκανε επιθεώρηση σαν να εννόησε πως εκείνοι δεν προσέχουν τα ζώα.

Ήρθε η στιγμή της δοκιμασίας και για ακόμη μία φορά οι παίκτες έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες. Η ομάδα όμως που έφτιαξε ο Τσάμης δεν αποδείχθηκε πολύ ικανή. Έτσι λοιπόν εκείνος, η Χριστίνα, ο Άλκης και ο Βάϊος, έπρεπε να χωριστούν στην συνέχεια σε δυάδες και να ξαναδοκιμαστούν προκειμένου να δουν ποιοι θα είναι οι νέοι μονομάχοι.

Έτσι λοιπόν ο Τσάμης με τον Βάϊο ήρθαν αντιμέτωποι με την Χριστίνα και τον Άλκη. Η Χριστίνα και ο Άλκης ήταν εκείνοι που έχασαν κι έτσι αυτοί θα είναι οι νέοι μονομάχοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This