Κάκκαβα κατά Λιάγκα: «Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που τον υποχρεώνουν να προβάλει θέματα για εκπομπές φαντάσματα…»

«Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία! Είναι διαστροφή», είχε σχολιάσει ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό».

Must Read

Μετά την μετακόμιση της Ελένης Τσολάκη στην πρωινή καθημερινή ζώνη του Open, η θέση για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου παραμένει κενή.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες πως θα την αναλάμβανε η Νάταλι Κάκκαβα, η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη. Αυτή η σκέψη όμως φαίνεται πως έχει παγώσει.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε χθες από την εκπομπή Πρωινό με τον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα να αποκαλύπτει ότι: «Η Ναταλί Κάκκαβα είναι εκτός. Δεν θα είναι στο πρωινό του Σ/Κ. Δύο φορές που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με την Μαριάντα Πιερίδη, την πρώτη φορά στα γραφεία του OPEN και τη δεύτερη φορά στο opening που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο μαγαζί που εμφανίζεται, η Μαριάντα πέρασε από μπροστά της και δεν της μίλησε, δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα. Χαιρέτησε όλους τους υπόλοιπους».

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε λίγο το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Μισό χρόνο! Με μία εκπομπή φάντασμα! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία! Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία. Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε την ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».

Η Νάταλι Κάκκαβα από την μεριά της, απάντησε στο παρουσιαστή του ΑΝΤ1 με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από το toprwino_ant1 και διαβάζοντας αυτό τον τίτλο στο zappit.gr αναρωτιέμαι τα εξής..

1)Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που υποχρεώνουν τον κύριο Γιώργο Λιάγκα να προβάλει στην εκπομπή του θέματα για εκπομπές φαντάσματα…

2) Δεν γνώριζε από πριν τη σκαλετα της εκπομπής του?

3)Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του ,λέγοντας θέματα που δεν έχει συναινέσει?

Η απλά ήταν ένα επικοινωνιακό show?

Κάτι δικά μου πάλι…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This