Μιχάλης Οικονόμου: «Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί αυτά παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών»

Must Read

Στο «μικροσκόπιο» βάζει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών η Εκκλησία της Ελλάδος, ώστε μόλις μπει σε δημόσια διαβούλευση η κυβερνητική κυβερνητική πρόταση, να λάβει αποφάσεις η Ιεραρχία.

Ομόφυλες οικογένειες που έχουν προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης και τεκνοθεσία, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τόνισαν πως η εκκλησία δεν έχει λόγω σε ζητήματα της πολιτεία.

Ανάμεσά σε εκείνος που τοποθετήθηκαν επί του θέματος ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου ο οποίος θεωρεί ότι «οι ομόφυλες οικογένειες δεν περιμένουν έγκριση από τη Βουλή, υπάρχουν και θα αυξάνονται συνέχεια».

«Εν έτη 2023 είναι πάρα πολύ σημαντικό όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα να διασφαλιστούν με τον τρόπο που διασφαλίζονται και οι υπόλοιπες. Όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, τα Ελληνόπουλα, πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα Ελληνόπουλα» σημείωσε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Είμαι ναι μεν γονιός σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια αλλά είμαι και ορθόδοξος Χριστιανός. Είναι λογικό η εκκλησία να ψηφίσει κατά του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Θέλω όμως λίγο να σκεφτεί αυτά τα παιδιά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This