Φάρμα: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ! Η συγκινητική στιγμή που μαθαίνει ο Γιαννακίδης ότι θα γίνει για 3η φορά μπαμπάς

Ο παίκτης που αποχώρησε και οι όμορφη έκπληξη που έκανε η παραγωγή στους δύο φιναλίστ!

Must Read

Μία ανάσα πριν τον τελικό της Φάρμας έφθασαν ο Γιώργος Γιαννούλας, ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος Τέλλιος το όμορφο ταξίδι όμως για έναν από τους τρεις τελείωσε χθες.

Και οι τρεις παίκτες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, όμως ο Γιαννούλας τερμάτισε τελευταίος, συνεπώς οι δύο φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό είναι ο Αλέξανδρος και ο Γιαννακίδης.

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία, είμαι ο μοναδικός παίκτης που αποχωρώ χωρίς να περάσω από τον αχυρώνα. Νιώθω περήφανος, όλα καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννούλας αποχαιρετώντας τη Φάρμα.

Η παραγωγή για να ευχαριστήσει τους δύο παίκτες που έφτασαν μέχρι το τέλος. τους επεφύλασσε μία πολύ όμορφη και συνάμα συγκινητική έκπληξη.

Μετά τον δύσκολο αγώνα που είχε να βγάλουν εις πέρας, στο σπίτι τους περίμενε ένα πλούσιο γεύμα για το οποίο έμειναν έκπληκτοι. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν όταν αντίκρυσαν την οικογένειά τους.

Ο Γιαννακίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μόλις είδε τις δύο κορούλες του, αλλά και ο Αλέξανδρος συγκινήθηκε μόλις αντίκρυσε την αδερφή του, τον κολλητό του αλλά και την κοπέλα του.

Η σύζυγος όμως του Γιαννακίδη του έκανε ακόμη ένα δώρο! Με έναν πολύ όμορφο τρόπο του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει αγοράκι. Η αντίδρασή του; Μοναδική!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This