Ιάκωβος Μυλωνάς-Γυμνός σε site για ομοφυλόφιλους: «Αν ήταν σε straight site δεν θα με πείραζε τόσο πολύ»

«Είναι και σε ένα site διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού και αυτό καταστρέφει τη δική μου υπόληψη».

Must Read

Σε σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς καθώς πρόσφατα πληροφορήθηκε πως μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει γυμνός και ήταν για προσωπική του χρήση έχει κλαπεί και έχει χρησιμοποιηθεί σε site για ομοφυλόφιλους.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

«Μόλις με πληροφόρησε ένας φίλος δημοσιογράφος ότι κυκλοφορεί μια φωτογραφία μου που είμαι με την περιβολή του Αδάμ σε σάιτ με άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό απ’ τον δικό μου. Βλέπετε τα είπα όλα όσο πιο ευγενικά μπορούσα. Με τον ίδιο τρόπο θα επικοινωνήσω με το σάιτ και θα ζητήσω να αφαιρεθεί δια παντός! Σε άλλη περίπτωση θα κινηθώ νομικά. Βέβαια πρέπει να βρεθεί και ποιος διοχέτευσε μια τέτοια φωτογραφία. Όλα θα βγουν στο φως! Εδώ είναι κομμένη η φωτογραφία φυσικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Ιάκωβος Μυλωνάς χθες στην εκπομπή «Πρωινό» όπου εξήγησε πως: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια κοπέλα που ήμασταν μαζί, είναι ηθοποιός – φωτογράφος. Ήταν για προσωπική χρήση. Δεν αναρτήθηκε από την κοπέλα, χάκαραν το λάπτοπ της κοπέλας και έτσι μάλλον διέρρευσε η φωτογραφία».

«Όταν μου έστειλαν το link, έμεινα άναυδος. Είμαι τελείως γυμνός στη φωτογραφία. Όταν βγαίνει κάτι στο διαδίκτυο μετά δεν μπορείς να το σταματήσεις με τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε στην ιστοσελίδα να κατεβάσει την φωτογραφία», προσθέτει ο γνωστός ηθοποιός.

«Είναι και σε ένα site διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού και αυτό καταστρέφει τη δική μου υπόληψη. Αν ήταν σε straight site δεν θα με πείραζε τόσο πολύ. Χρησιμοποιείται για κάτι που δεν μου αρέσει», παραδέχεται στη συνέχεια ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This