Survivor: Οι διχόνοιες του Αλέξη Παππά, η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος

Ο Αλέξης Παππάς θα κάνει τους μαχητές μαλλιά κουβάρια!

Must Read

Ο Αλέξης Παππάς, από την προηγούμενη συμμετοχή του στο Survivor, έχει αποδείξει πως είναι ένας παίκτης στρατηγικής και της ίντριγκας. Έτσι λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, να σπείρει διχόνοια στην αντίπαλη ομάδα για να τους ρίξει το ηθικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγγελος Γεωργουδάκης τοποθετήθηκε για την ήττα των μαχητών υποστηρίζοντας πως την ευθύνη φέρουν περισσότερο οι γυναίκες, με τον Αλέξη Παππά να παίρνει θέση και να λέει πως ο εν λόγω παίκτης έχει κάνει ήδη τέσσερις εχθρούς αφού τα έβαλε με τις γυναίκες συμπαίκτριές του.

Ο Παίκτης της μπλε ομάδας από την άλλη, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης αναφέρθηκε στον ηθοποιό και στο παιχνίδι που παίζει τονίζοντας πως: «Ο Αλέξης Παππάς θα κάνει τα πάντα για να διασπάσει την ομάδα μου. Το ήξερα πριν μπω στο παιχνίδι ότι είναι τέτοιου είδους παίκτης.

Δεν ξέρω αν όλοι εδώ είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο σπάσιμο νεύρων, γιατί αυτό προσπαθεί να κάνει η αντίπαλη ομάδα, να μας διαβάλλει ψυχολογικά με σκοπό την ολική διάσπαση των Μαχητών».

Ωστόσο να θυμίσουμε πως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Δώρα Νικολή. Το γεγονός ότι ψηφίστηκε γυναίκα παίκτρια και μάλιστα με 6 ψήφους από την πρώτη ψηφοφορία, προβλημάτισε τους διάσημους οι οποίοι έκαναν λόγο για κλίκες.

Η Δώρα Νικολή από την μεριά της φαίνεται να μην θύμωσε που οι συμπαίκτες της την έβγαλαν στον τάκο. Όπως αποκάλυψε στο προσωπικό της que μίλησε με τον Φάνη και της εξήγησε πως ήταν απλά μία λύση ανάγκης. Ωστόσο η ίδια λύγισε στην ιδέα ότι μπορεί να αποχωρήσει αφού ο λόγος που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι ιερός για εκείνη.

«Φοβάται ο Φάνης μην δεν τα καταφέρω στην πορεία. Αν ήξερε τι έχω περάσει θα ήξερε αν θα μπορούσα να αντέξω… Έχασα το παιδί μου πριν γεννηθεί, πήγα να χάσω το τέταρτό μου παιδί όταν το γέννησα… Πάρα πολύ οικονομικοί λόγοι με δυσκολίες επειδή με τον σύζυγό μου δεν πληρωνόταν είχαμε μόνο τη δουλειά μου, αλλάξαμε σπίτια, μείναμε σε ένα δωμάτιο με μία άλλη οικογένεια μαζί. Έχω τους γονείς και τα πεθερικά μου από πίσω να βοηθάνε αλλά δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ και ο λόγος που ήρθα ήταν να πάρουμε μία οικονομική ανάσα».

Την συγκίνησή του όμως δεν μπόρεσε να κρύψει και ο Βολικάκης όταν μιλούσε για τον 19μηνών γιο του.

«Ο μικρός είναι 19 μηνών, τώρα ξεκίνησε να περπατάει και να λέει, μπαμπά, μαμά. Είναι καθημερινά στο μυαλό μου και μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μέσα στο παιχνίδι. Θα χάσω πολλά, μπήκα όμως γι’ αυτόν, θα προσπαθήσω να αντέξω όσο περισσότερα γι’ αυτόν», είπε ο πρωταθλητή ποδηλασίας στο Survivor 2024.

Οι συνθήκες διαβίωσης για ορισμένους από τους παίκτες του Survivor είναι πρωτόγνωρες και φαίνεται ως τους δυσκολεύουν. Μία από τις παίκτριες που δεν αισθάνθηκαν καλά από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου.
Η νεαρή παίκτρια είχε πυρετό και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.
Ευτυχώς όμως έγινε γρήγορα καλά και επέστρεψε στην καλύβα όπου οι συμπαίκτες της την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες.
Ωστόσο ο Άγγελος φαίνεται να έχει απογοητευτεί με την συμπεριφορά της 20χρονης φοιτήτριας αφού, σύμφωνα με εκείνον, την άκουσε να λέει πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ακόμη έναν αγώνα ασυλίας. Οι μαχητές δεν μπόρεσαν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη αφού για ακόμη μία φορά έχασαν από τους διάσημους.
Έτσι λοιπόν οι μαχητές ήρθαν ακόμη μία φορά σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.
Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να παρακολουθήσουν την ψηφοφορία των μπλε όμως πριν ξεκινήσουν τόσο οι διάσημοι όσο και οι μαχητές συζήτησαν την εξέλιξη του αγώνα, με τον Αλέξη Παππά να αφήνει αιχμές για τους αντιπάλους του.

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Φάνης επέλεξε τον πιο αδύναμο μέχρι χτες παίκτη μας και φάνηκε ότι ακολούθησε μια στρατηγική για να κερδίσει έναν αγώνα παραπάνω» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα ματσαρίσματα ήταν πιο στρατηγικά από την πρώτη φορά» συμφώνησε και η Μαρία Αντωνά.

Τελικά ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Rob James ο οποίος δεν το περίμενε…
«Φαίνεται ότι κι εγώ έχω πάθει σκωτσέζικο ντουζ. Όχι, δεν το περίμενα. Αν με ρωτούσες στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αν πιστεύεις ότι θα είσαι υποψήφιος στο επόμενο, η απάντηση είναι όχι ούτε καν. Ξέρω ότι το παιχνίδι αλλάζει γρήγορα και υπάρχουν πολλές ασυλίες και πολλοί άνθρωποι υποψήφιοι. Δεν το παίρνω προσωπικά και θα δώσω ό,τι μπορώ σαν μονομάχος»
«Δεν έχει καμία λογική το να μη δούμε καμία ψήφο στη Μαριλίνα, χθες είδαμε να παίρνει τρεις ψήφους. Τι άλλαξε από χθες, μέχρι σήμερα; Νομίζω δεν είναι σωστά συνεννοημένα τα παιδιά. Κάτι συμβαίνει μεταξύ τους», είπε από την μεριά του ο Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This