Κέλλυ Κελεκίδου: «Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια, υπάρχουν πολλές στιγμές που έρχεσαι και λες φτάνει, δεν μπορώ»

Η συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί.

Must Read

Η Κέλλυ Κελεκίδου εδώ και 20 χρόνια έχει χαράξει κοινή πορεία με το Νίκο Κουρκούλη. Ενώ είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι οι δυο τους βίωσαν δύσκολες καταστάσεις και είχαν προβλήματα όπως τα περισσότερα ζευγάρια.

Για τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίστηκαν μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Happy Day» και τόνισε πως: «Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν σταματάει αυτός ο αγώνας, νομίζω ότι σταματάνε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια, υπάρχουν πολλές στιγμές που έρχεσαι και λες φτάνει, δεν μπορώ. Νομίζω όμως ότι όταν υπάρχει αγάπη, ό,τι και αν συμβεί η αγάπη είναι ο παρονομαστής. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, σέβομαι πάντα τις επιλογές του Νίκου, σέβεται και ο Νίκος τις δικές μου».

«Όταν υπάρχει ο παρονομαστής με τη λέξη αγάπη και σεβασμός, εκεί νομίζω ότι μπορείς να βρεις μια δικλείδα για να μπορείς να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα», πρόσθεσε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στον αλήστου μνήμης λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος μάλιστα της είχε γράψει ένα τραγούδι το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
Η ερμηνεύτρια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή και λύγισε όταν αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές.
«Με τον Βασίλη Καρρά τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την άλλη πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα. Κάποια από αυτά θα καταφέρουμε να τα δείξουμε στον κόσμο. Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, είναι ένας άρχοντας», είπε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.
«Μου θύμιζε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός και πολλά άλλα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, μου έγραφε τραγούδια, μου έλεγε να κάνουμε αλλαγές. Καταλαβαινόμασταν με τα μάτια. Δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός», δήλωσε στην συνέχεια.
«Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή. Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί», αποκάλυψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This