Άρης Αργυρόπουλος: «Έχω πει στην μητέρα μου πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο»

Must Read

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Άρη και το Νικήτα, για τους οποίους είναι πολύ υπερήφανη. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στους γιους της λέγοντας πως είναι πολύ καλή πεθερά αλλά και η πιο περιζήτητη.

Το γεγονός αυτό βέβαια φαίνεται πως δυσαρέστησε τους γιους της οι οποίοι της απαγόρευσαν να μιλάει δημόσια για εκείνους.

Για την σχέση με την οικογένειά του μίλησε ο Άρης Αργυρόπουλος, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», και τόνισε πως δεν θέλει να μιλάει η μητέρα του για εκείνον αλλιώς θα ης στείλει εξωδικο.

«Τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου και όχι σαν πρόσωπα της δημοσιότητας. Έχω μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια μου. Δεν με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει το επώνυμο μου. Ο λόγος που μπορεί να με βοηθήσει η μητέρα μου λόγω του ονόματος της είναι να μου κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια. Έχω τρομερή σχέση με τον αδελφό μου, Νικήτα, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και λέμε τα προσωπικά μας. Όταν ήμασταν μικροί με τον αδελφό μου παίζαμε ξύλο και η μαμά φώναζε», είπε αρχικά ο Άρης Αργυρόπουλος.

Για την σχέση του με τον αδερφό του είπε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον ετεροθαλή αδελφό μου, όποτε χρειάζεται μία συμβουλή θα μας πάρει τηλέφωνο και εμένα και τον Νικήτα. Δεν λέω τα προσωπικά μου στην μητέρα μου, Μαρία Μπακοδήμου, με ρωτάει πολλές φορές και προσπαθεί να μάθει. Έχω γνωρίσει σχέση μου στους γονείς μου, την δέχτηκαν είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος».

«Η μητέρα μου αποδέχτηκε τον όρο της «πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα» άλλα δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου. Έχω πει στην μητέρα μου πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν «γαμπρό». Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά», είπε στην συνέχεια.

Τέλος, ο γιος της παρουσιάστριας αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί την μητέρα του στην τηλεόραση: «Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω ούτε την μητέρα μου. Την έχω διαφορετικά στο μυαλό μου ως μητέρα μου, οπότε μου φαίνεται λίγο διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά της μητέρας μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This