Μαρία Ιωαννίδου ξεσπά κατά του Νίκου Μουρατίδη: «Παρακαλώ πολύ μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό»

«Ντροπή παιδιά, ντροπή, θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος».

Must Read

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές αναφορικά με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών γεγονός το οποίο δεν την βρίσκει σύμφωνη καθώς πιστεύει πως: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο», ενώ πιστεύει πως μία μαμά και ένας μπαμπάς δεν μπορούν να έχουν τον ίδιο ρόλο.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται ως επιμένει στις απόψεις της αφού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστήριξε ότι: «Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν και μπορούν να το κάνουν και χωρίς να υπάρχει κριτική, ας το κάνουν. Εκεί που διαφωνώ και θα διαφωνώ και ας λένε ότι θέλουν, είναι στο θέμα του παιδιού.

Είναι πολύ ιδιαίτερο θέμα, να προσέξουμε παιδιά. Θα αλλάξει ο άνδρα πάνες; Έλεος παιδιά. Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν κάτι για τις μητέρες για τις οικογένειες».

Όσος αφορά τις αιχμές του Νίκου Μουρατίδης ο οποίος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως η δημοφιλής χορεύτρια είχε κάνει καριέρα μασώντας τσίχλες, απάντησε πως: «Άσχετα από αυτά που λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν… Παρακαλώ πολύ μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού. Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε σύζυγο του μια χαζή αγράμματη. Τι θα έλεγε 20 χρόνια; Ντροπή παιδιά, ντροπή, θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This