Μαρία Ιωαννίδου: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο»

«Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης»

Must Read

Η Μαρία Ιωαννίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως έχει οικονομικά προβλήματα και μάλιστα αποκάλεσε τον εαυτό της ως φτωχιά.

Για τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται η γνωστή χορογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αποκάλυψε ότι: «Μετά την οικονομική περιπέτεια, έχω ένα σπίτι και να φάω. Είμαι μία φτωχή, έχασα τα πάντα. Εμπιστεύτηκα μία δήθεν φίλη μου και μία μέρα χτύπησε το κουδούνι και μου είπαν ότι χρωστάω εκατομμύρια. Έχω χάσει τα πάντα. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε το σπίτι στο Μάτι που μου είχε κάνει δώρο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει παλιότερα πως η Ρένα Βλαχοπούλου την είχε αποκαλέσει παρτσακλό και την είχε στείλει να αγοράσει τσιχλόφουσκες τις οποίες είχε ξεχάσει, για να γίνει επαγγελματίας.

Όμως δεν ήταν το μόνο περιστατικό που έγινε σε αυτήν την ταινία .

«Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν σκληρός. Στην ταινία “Μία Ελληνίδα στο χαρέμι” η Βλαχόπουλου με έπιασε από το μαλλί και με έβαλε μέσα στην λίμνη με τα μυγάκια», αποκάλυψε.

Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκάκη, είναι γνωστό πως η εθνική μας σταρ την είχε αναγκάσει να γίνει μελαχρινή για να μην υπάρχει και άλλη ξανθιά στην ίδια ταινία, αλλά δεν ήταν η μόνη αλλαγή που της ζήτησε να κάνει…

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σκληρή. Άφρισε όταν με είδε στα γυρίσματα από το “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Η Βουγιουκλάκη ζήτησε να αλλάξω φόρεμα κι εγώ έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Για το νέο βιβλίο που γράφει ανέφερε πως: «Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο «είμαι Bi». Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bi, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ. Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο», σημείωσε η ηθοποιός.

Για τον Φρέντυ Γερμανό η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε πρόταση στην Νέα Υόρκη, ήταν καταπληκτικά. Φρέντυ Γερμανός δε θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν δυο μήνες ζωή και εκείνος μου έλεγε “παπάκι όλα καλά”, πως μπόρεσε να μην το μοιραστεί μαζί μου; Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, έβλεπα στον ύπνο μου τον Φρέντυ και με συμβούλευε. Ο σύντροφος μου, Δημήτρης, πέρασε καρκίνο και ήταν πολύ άγριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This