Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απαίτησε να γίνω μελαχρινή» (video)

«Η Ρένα Βλαχοπούλου με μάλωνε σκληρά. Ήμουν ο “καρπαζοεισπράκτορας”»

Must Read

Η Μαρία Ιωαννίδου έζησε ένδοξες στιγμές στην εποχή της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, καθώς συνεργάστηκε με πολλούς stars εκείνης της εποχής.

H γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε όταν συνεργάστηκε με δύο από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της τότε εποχής.

O λόγος για τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε και η ίδια, την είχαν κάνει να κλάψει.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου με μάλωνε σκληρά. Ήμουν ο “καρπαζοεισπράκτορας”», είπε για την Ρένα Βλαχοπούλου ενώ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε πως «Μόλις με είδε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έξαλλη μπαίνει μέσα και λέει “αποκλείεται, είναι σχεδόν ξανθιά, η μόνη ξανθιά στις ταινίες μου είμαι εγώ”. Με βάψανε μελαχρινή και έριξα το κλάμα της ζωής μου».

Όσον αφορά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό δήλωσε πως «ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας Θεός. Δεν ήθελα να παντρευτώ στα 16 αλλά τον αγαπούσα. Δεν πήγε καλά αυτός ο γάμος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This