Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος «κατακρεούργησε» τον Γιώργο Λιάγκα: «Πολλές φορές το σκυλί είναι καλύτερο από άνθρωπο»

«Δε μπορεί να υποκαταστήσεις ένα παιδί με το σκυλάκι. Το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Must Read

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει γίνει θέμα προς συζήτηση σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Έτσι λοιπόν για ακόμη μία φορά συζητήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μία πρόταση Φωτεινής Πετρόγιαννη στάθηκε η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα.

«Eίναι σκληρή σκέψη να σκεφτόμαστε ότι ένα ζευγάρι θέλει να βγάλει το απωθημένο του πάνω στο παιδί που δεν μπορούσε να έχει τόσα χρόνια», είπε προβληματισμένη η δημοσιογράφος με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Είναι σκληρή. Εδώ άλλοι βγαίνουν και παίρνουν ένα σκυλάκι και λένε εγώ το βλέπω σαν παιδί μου. Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί. Δε μπορεί να υποκαταστήσεις ένα παιδί με το σκυλάκι. Το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Μιλάς με έναν άνθρωπο που μένει με σκύλο. Εγώ διαφωνώ. Μιλάτε με έναν φιλόζωο άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με σκυλιά. Με βλέπετε με τη Φούσκα όλο το 24ωρο, μόνο μαζί που δεν κοιμόμαστε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας η Φούσκα. Οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου, που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια. Δεν είναι μέλος της οικογένειας ένα ζώο».

Δεiτε επίσης: Φωτεινή Πετρόγιαννη: «Μιλάω ως μία γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί και μία γυναίκα που μπορεί να μην το καταφέρει ποτέ…»

«Τι το έχεις το ζώο μέσα στο σπίτι του; Βεβαίως και είναι μέλος της οικογένειάς σου. Τι είναι; Αντικείμενο, τσαντάκι, αξεσουάρ; Τι είναι;», του ανταπάντησε η Άρια Καλύβα και η συζήτηση εξελίχθηκε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Εσύ αμφισβητείς αν αγαπάω το σκυλί μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ τώρα Άρια. Είναι τσαντάκι το σκυλί; Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι ζώο, δεν είναι άνθρωπος. Τι να κάνουμε τώρα. Οι άνθρωποι με τους ανθρώπους… Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ το γέννησα; Έχω DNA ίδιο με το σκυλί; Τι μου λες τώρα

Άρια Καλύβα: Υιοθέτησες ένα πλάσμα για να του προσφέρεις αγάπη, Γιώργο μου. Δεν αμφισβήτησε κανείς την αγάπη για να μην παρεξηγούμεθα. Βλέπω πως συμπεριφέρεσαι στην Φούσκα. Πρέπει να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις αυτό που λες.

Γιώργος Λιάγκας: Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να βαφτίζονται με υπερβολικές λέξεις που για εμένα δημιουργούν και προβλήματα. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Το σκυλί είναι μέσα στην οικογένεια προφανώς, αλλά είναι δίπλα στην οικογένεια δεν είναι μέλος της. Το γέννησα το σκυλί και δεν το ξέρω η το έκανα μέσω παρένθετης μητέρας.

Άρια Καλύβα: Δηλαδή οι άνθρωποι που υιοθετούν, δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά σαν μέλη της οικογένειας; Αυτό λες.

Γιώργος Λιάγκας: Τα παιδιά είναι άνθρωποι και όχι ζώα. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει και το κάνεις πολλές φορές. Δεν αγαπάω τα ζώα; Έλα Θεέ και Κύριε τώρα. Ξαφνικά άλλο θέμα να δημιουργήσουμε. Να με βγάλεις ότι δεν αγαπάω και τα ζώα που έχω μεγαλώσει με ζωάκια. Αχ Θεέ μου τι τραβάω…

Τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα κλήθηκε να σχολιάσει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εξήγησε γιατί αυτά που είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είναι «σαχλαμάρες»

«Δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες. Τι θα πει δεν μπορεί να είναι μέλη μιας οικογένειας; Εξαρτάται πώς το βλέπει κανένας. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το σκυλί τους, που δεν έχουν παιδιά και το σκυλί το έχουν παιδί τους. Και πολλές φορές το σκυλί είναι καλύτερο από άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This