Ιωάννα Μαλέσκου για τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα: «Α, έτσι είπε; Ο γλυκούλης! Καλέ, πλέξανε εγκώμιο»

Αποστόμωσε τον παρουσιαστή χωρίς να πει πολλά...

Must Read

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι την περίοδο που παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στον Σκαϊ την σύγκριναν με την Ελένη Μενεγάκη, βάζοντάς της την ταμπέλα «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης».

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ποσό όλη αυτή η παρομοίωση την στεναχωρούσε, ενώ έκανε λόγω πως ενδεχομένως να μην άρεσαν και στην Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά που ακουγόντουσαν.

Οι δηλώσεις της αυτές σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ιδιαίτερα καυστικός.

«Ειλικρινά τώρα, πιστεύει η πανέμορφη, γλυκύτατη και υπερταλαντούχα Ιωάννα ότι την ενδιέφερε την Ελένη Μενεγάκη αν λένε ότι έχει έρθει η νέα Μενεγάκη από την Κρήτη; Ούτε την έβλεπε η Ελένη Μενεγάκη. Ειλικρινά. Εγώ αν ήμουν η Ιωάννα Μαλέσκου θα έβγαινα από την πρώτη φορά και θα έλεγα καμία σχέση και θα το έκοβα. Δεν το έκανε, το έκανε μετά. Τη θεωρώ πιο σοβαροφανή από όσο πρέπει. Πρέπει να χαλαρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις της.

Την δική της απάντηση κλήθηκε να δώσει η Ιωάννα Μαλέσκου και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αρκέστηκε μόνο να πει: «Α, έτσι είπε; Ο γλυκούλης. Εντάξει, μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Φαντάζομαι. Ο καθένας λέει την άποψή του ελεύθερα. Να είναι καλά».

Στη συνέχεια, όταν την ενημέρωσαν πως ο παρουσιαστής τη χαρακτήρισε «σοβαροφανή», με εκείνη να απαντάει: «Καλέ, πλέξανε εγκώμιο. Να είναι καλά. Για εκείνους μπήκε σίγουρα καλά η χρονιά. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι στα λεγόμενά τους, δεν τα άκουσα. Σοβαροφανής σίγουρα δεν είμαι. Δε ξέρω πως προκύπτει το σοβαροφανής, ας μας εξηγήσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This