Γιάννης Μόρτζος για Σταμάτη Γαρδέλη: «Eίναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε! Αυτό είναι απαράδεκτο»

«Το θέμα είναι ότι ξαφνικά εγκαταλείπει αυτή την ενέργεια να βρει δουλειά και βρίσκεται στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία ασυνέπεια»

Must Read

Στο Άγιο Όρος κατέφυγε ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την περιπέτεια του με το Δαφνί. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ακούγεται πως έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει στο θέατρο αλλά και στην μεγάλη οθόνη.

Η απόφασή του όμως να φύγει για το Άγιον Όρος φαίνεται πως δυσαρέστησέ τον ηθοποιός και σκηνοθέτη, Γιάννης Μόρτζος, καθώς όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον άφησε ξεκρέμαστο για την παράσταση που του είχε προτείνει να συμμετέχει.

«Ναι πρότεινα στον Σταμάτη να παίξει σε παράστασή μου και προπαντός η σύζυγός μου, η Γιούλη. Ο Σταμάτης ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δε με νοιάζει αν πήγε στο Άγιο Όρος, δεν είναι εδώ στην Αθήνα και δε μπορεί να διεκδικήσει ένα ρόλο σε κάποιο έργο.

Αυτό είναι απαράδεκτο. Είχε μιλήσει με τον παραγωγό, που θα κάναμε την παράσταση, τον Γιανούλη Χαλεπά, αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε και τον ψάχναμε να του μιλήσουμε και δεν τον βρίσκαμε. Σήμερα το έμαθα εγώ, ότι είναι στο Άγιο Όρος.

Μπορεί οικονομικά να είναι καλά, να είναι εντάξει, να μην έχει πολύ βαριά οικονομικά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι ξαφνικά εγκαταλείπει αυτή την ενέργεια να βρει δουλειά και βρίσκεται στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία ασυνέπεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This