Σταμάτης Γαρδέλης: Μετά το Δαφνί κατέφυγε… στο Άγιον Όρος

Σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο γνωστός ηθοποιός;

Must Read

Στο Περιβόλι της Παναγίας (κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν) ο Σταμάτης Γαρδέλης λίγες εβδομάδες μετά την εκούσια νοσηλεία του στο Δαφνί!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ο ηθοποιός, που έλαμψε τη δεκαετία του ’80 και συνεχίζει μια σημαντική καλλιτεχνική πορεία έως σήμερα, προσπαθώντας να σταθεί πάλι όρθιος και να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά τα περίεργα παιχνίδια του μυαλού και τις σκοτεινές σκέψεις που έκανε, στρυμωγμένος κυρίως από οικονομικές δυσκολίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη νοσηλεία του στο γνωστό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής,

για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις αλλά και τις θεραπείες που του συνέστησαν γιατροί, βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Αγιον Ορος, δίπλα στον πνευματικό του, που σαν φύλακας άγγελός του τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει ώστε με τη δύναμη του Θεού και τις προσευχές να «αναγεννηθεί». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ο ηθοποιός θα παραμείνει στον «πλανήτη των αντρών» μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους!

Οξύμωρο

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση για συνεργασία στην ταινία «Λύκειο χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα.

Μάλιστα, επικοινωνήσαμε με τον Ομηρο Ευστρατιάδη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχαμε: «Όντως τη Δευτέρα περιμένω τον Σταμάτη στο γραφείο μου για να του προτείνω να συνεργαστούμε στην ταινία!

Πρόκειται για έναν ρόλο καταλυτικό, ο οποίος θα υπάρχει στην αρχή, στη μέση, αλλά και στο τέλος της, με τον Σταμάτη να υποδύεται τον Πλάτωνα της αρχαιότητας έχοντας πλάι του μαθητές και μαθήτριες. Ασφαλώς είναι κάτι οξύμωρο, που όμως θα προσδώσει γέλιο μέσα από χαρακτηριστικές ατάκες. Και το σημαντικότερο είναι ότι ο Σταμάτης συνδέεται με τη συγκεκριμένη ταινία, αφού έπαιξε σε μία από αυτές!»

Να σημειώσουμε ότι η ταινία ολοκληρώθηκε το 2019 και δεν έφτασε ποτέ σε αίθουσες του κινηματογράφου εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως με την προσθήκη του Γαρδέλη θα γυριστούν νέες σκηνές και μετά το απαραίτητο μοντάζ θα είναι έτοιμη να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2024.

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και μετά τις αποκλειστικές δηλώσεις του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, όλα δείχνουν ότι ο ηθοποιός συζητά σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις συνεργασίας και, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι έτοιμος να υλοποιήσει και την παραγωγή μίας σειράς αυτοτελών επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς, αφήνοντας για πάντα πίσω του το κεφάλαιο Δαφνί!

Σταμάτης Γαρδέλης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ποτέ έως σήμερα δεν απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με σκάνδαλα που αφορούν την ιδιωτική ή την επαγγελματική του ζωή. Έφτιαξε την οικογένειά του, με μία εξαιρετική σύζυγο και δημοσιογράφο, και απέκτησε έναν γιο που αγαπά. Παράλληλα, φροντίζει τη μητέρα του και διατηρεί καλές σχέσεις με τον αδερφό του.

gardelisΕπίσης να σημειώσουμε ότι κανένας από την οικογένειά του δεν γνώριζε τον γολγοθά που ανέβαινε το αγόρι με τις σούζες και τα γκάζια στις μηχανές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This