Survivor: Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία – Η μονομαχία είναι… γυναικεία υπόθεση

Ο «αλεπουδιάρης» Αλέξης Παππάς, ο τραυματισμός του Σωτήρη Λαμάι και η κόντρα της Ζωής Ασουμανάκη με την Κατερίνα Δαλάκα.

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον επιχειρηματία ότι τον είχε απειλήσει πως θα του δώσει μπουνιά. Ο παίκτης της μπλε ομάδας από την μεριά του τον διέψευσε και τόνισε πως, επειδή τον ενοχλούσε του είπε πως θα του δώσει σφαλιάρα ζητώντας του συγνώμη.

Απ’ ότι φαίνεται όμως τα λεγόμενά του δεν έπεισαν τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

«Σε σχέση με το θέμα του συμβουλίου, το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν το θέμα με τον Σωτήρη. Σκεπτόμενος όλη τη συζήτηση, αυτό που έχω να πω είναι ότι με κυριεύει ένα “γιατί”. Γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρούμαι, να πονάει το κορμί μου, να χτυπάω στα αγωνίσματα, να πεινάω και ταυτόχρονα να έχω έναν άνθρωπο που όταν ακουμπάω το χέρι μου στην πλάτη του και θέλω να του εξηγήσω ήρεμα ορισμένα πράγματα, μου λέει ότι θα χτυπήσει με μπουνιά. Γιατί θα πρέπει να μην αντιδράσω όταν κάποιος πάνω στον πόνο και στην πείνα μου με απειλεί ότι θα με χτυπήσει και γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το θάρρος από την πρώτη μέρα ότι απέναντί του έχει υποχείρια κάποια πιόνια», είπε το επόμενο πρωί στην κάμερα του Survivor.

Το θέμα συζητήθηκε και στην καλύβα με τον Αλέξη Παππά να σχολιάζει πως: «Θες να δεχτώ τη συγγνώμη σου; Μα είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα μετά από αυτό».

Τα όσα όμως έγιναν στο συμβούλιο του νησιού σχολιάστηκαν και από τον Σωτήρη Λαμάι.
«Είχαμε σίγουρα τη μεγαλύτερη προσοχή εγώ και ο Παππάς, ειπώθηκαν πολλά πράγματα και από τις δύο μεριές. Σήμερα στο πρωινό έχω έναν άλλο τρόπο σκέψης. Είπα χθες στον Αλέξη συγκεκριμένα ότι αν ειπώθηκε κάτι επάνω στην πίεση ή τον έφερα σε δύσκολη θέση, του ζήτησα συγγνώμη, αν και θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα μετέφερε», είπε στο προσωπικό του que.
Τα ειρωνικά σχόλια συνεχίστηκαν στην καλύβα με τον Σωτήρη Λαμάι να λέει αναφερόμενος στον Αλέξη: «Είναι ηθοποιός για Χόλυγουντ, ήταν λες και του είχαν γράψει κείμενο. Τι να πρωτοαπαντήσεις! Δεν ήξερα πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Είναι ευλογημένος να είναι ηθοποιός. Είναι δύσκολο να τα βάλεις μαζί του, αλλά όπως έχω πει είμαι ο Λαμάι. Χάρηκα που δεν βγήκε προτεινόμενος γιατί θέλω να έχω τον Παππά μες στο παιχνίδι, μου τραβάει την προσοχή».
Ο εν λόγω μαχητής όμως φαίνεται πως «έριξε και τα δίχτυα του» αλλού, αφού ξεκίνησε μία νέα κόντρα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.
«Μου έκανε επίθεση η Ασημίνα. Κι εγώ τον εαυτό μου τον λέω “Βασιλιά”. Πάει να πει ότι είμαι βασιλιάς; Ποιος κρίνει ποιος είναι βουνό και ποιος όχι; Εκείνη την ώρα θεώρησα για την ομάδα μου ότι η Δώρα για την ηλικία που έχει και το μπουστάρισμα που είδα, εκείνη είναι το πραγματικό βουνό για μένα, κι όχι η Ασημίνα. Είναι μία γυναίκα 44 χρονών με ψυχή και πάθος, που δίνει μαθήματα ήθους, δύναμης και αξιοπρέπειας απέναντι σε κάποια βουνά που αυτοαποκαλούνται βουνά», είπε χαρακτηριστικά.
Η Δώρα από την άλλη φαίνεται να έχει ενοχληθεί από την γενικότερη συμπεριφορά του συμπαίκτη της καθώς θεωρεί πως θέλει να ξεχωρίσει φέρνοντας τα πάνω κάτω.

«Ο Λαμάι είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που ξέρει για ποιο λόγο ήρθε εδώ, για να κάνει το reality που θέλει, να τον δει έξω ο κόσμος του. Αλλά θεωρώ ότι ήρθε πολύ έντονος και για να κάνει “σαματά”. Ήδη ξεκίνησε από την πρώτη μέρα.

Το πρωί μιλούσα για κάτι πολύ σοβαρό, και ως συνήθως δίνω συμβουλές στα κορίτσια γενικά, όταν μου ζητάνε εμπειρίες από τη ζωή μου. Αφορούσε τη δεύτερή μου γέννα, όπου είχα μία δυσκολία. Υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα στο μωρό, αλλά το προλάβαμε. Ο Λαμάι βέβαια το διακωμώδησε με κάποιο τρόπο και του είπα ότι δεν γελάμε με αυτά τα πράγματα. Είναι εμπειρίες που καλό είναι τα κορίτσια να μαθαίνουν. Το πήρε σαν αστείο, αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ σοβαρά, και έτσι τα λέω. Δεν έχω πρόβλημα να τον σταματάω εκεί που πρέπει. Όπως είπε και ο Σάββας, πρέπει κάποιες φορές να βάζουμε φρένο σε αυτά που λέμε», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Και η Χρύσα όμως φαίνεται να μην έχει και την καλύτερη άποψη για τον συμπαίκτη του. «Μου είπε ότι μπορεί να πει σε 2 άτομα να με ψηφίσουν», αποκάλυψε.

Ο Αλέξης Παππάς άνοιξε νέο μέτωπο και αυτήν την φορά είναι με τους συμπαίκτες του. Ο ηθοποιός παραλίγο να ψηφιστεί για δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως τελικά βγήκε η Κρίστη Καθάργια με διαφορά μίας ψήφου. Το γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς παραλίγο να βρεθεί και πάλι στον τάκο, ήταν κάτι που τον πείραξε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Βολικάκη, ο Παππάς θεωρεί πως τον ψήφησαν οι αδύναμοι παίκτες της ομάδας του. Αυτή η θεωρία ενόχλησε ορισμένους από τους διάσημους.

«Moυ αναφέρθηκε από τον Χρήστο ότι ο Αλέξης έψαχνε ποιος τον ψήφισε και ότι τον ψήφισαν οι αδύναμοι. Είναι πολύ κακό αν το είπε όντως. Δεν το άκουσα με τα αυτιά μου. Αλλά θέλω να του πω “άσε μας ρε αλεπουδιάρη”» είπε ο Νίκος Γκάνος.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δίνει τον δικαίωμα στον εκάστοτε Αλέξη να θεωρεί αδύναμους κάποιους συμπαίκτες. Δεν έχω κρίνει ποτέ κάποιον και δεν έχω αναφέρει ποτέ κάποιον ως αδύναμο» είπε από την μεριά της η Κρίστυ.

Η Μαρία Αντωνά θεωρεί πως ο Αλέξης χειραγωγεί την ψηφοφορία.
«Ψάχνει ποιος τον ψήφισε και ότι τι; Θα οργανωθείς απέναντί του; Αν είναι να ψηφιστώ θα ψηφιστώ. Και να φύγω, κάτι καλύτερο με περιμένει έξω» είπε χαρακτηριστικά.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους κόκκινους οι οποίοι νιώθουν πως πρέπει να απολογηθούν στον συμπαίκτη τους επειδή τον ψήφησαν.

Ο Χρήστος Βολικάκης για παράδειγμα αναγκάστηκε να του πει ψέματα για το ποιον ψήφησε στην συνέχεια όμως του αποκάλυψε την αλήθεια.

«Κράτησα την ψήφο μου μυστική. Μου έκανε εντύπωση ότι ο Αλέξης ήθελε να μάθει αν το ψήφισα. Του είπε την εύκολη λύση ότι ψήφισα την Κρίστυ. Μετά στην παραλία του είπα την αλήθεια», παραδέχτηκε ο αθλητής.

«Ο Χρήστος είναι μπαλαντέρ και αποφάσισε μόνος του να είναι μπαλαντέρ» σχολίασε η Ασημίνα. «Ήθελα να κάνω το μπάνιο μου και είχα από πάνω μου τον Χρήστο να με ρωτάει “τι έχεις”. Δεν θέλουμε να πεις στον Αλέξη τι ψήφισες. Μπορείς να του πεις “δεν θέλω να πω”. Είπες ψέματα» είπε στο que της η Ασημίνα.

«Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουμε έρθει να ρωτάμε ποιος ψήφισε ποιον. Αυτό που με ενοχλεί είναι το ψέμα. Αν σε ρωτήσω μπορείς να μου πεις “δεν θέλω να απαντήσω”. Αν μου πεις ψέματα δεν είναι αποδεκτό» είπε η Δαλάκα για τον Χρήστο.

Σε ένταση βρίσκονται οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ των παικτών. Αυτήν την φορά η προσοχή στράφηκε στην καινούργια παίκτρια Ζωή, που ένιωσε ότι την υποτίμησε η Κατερίνα Δαλάκα.
«Είδα τη Ζωή να κλαίει με αναφιλητά και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ. Τι ρώτησα τι έχει και νιώθει πιο κοντά με μένα και μου είπε “δεν αντέχω την υποτίμηση”. Τι ρώτησα τι συνέβη και μου είπε ότι η Κατερίνα γύρισε και είπε “τέλεια, πάμε” επειδή δεν ματσαρίστηκε», εξήγησε η Μαρία Αντωνά.

Η Ζωή θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και απευθύνθηκε στην Δαλάκα λέγοντάς της πως: «Μου φάνηκε πολύ υποτιμητικό αυτό» της είπε.

«Δεν έχω υποτιμήσει κανέναν εδώ» απάντησε η Δαλάκα.

«Η Ζωή ήρθε μεθοδευμένη από μια παρέα που κάθονται και συζητάνε τι πρόβλημα να δημιουργήσουν για να δικαιολογήσουν τις ψήφους που θα δώσουν. Ήρθε ξαφνικά με μια μαγκιά, 24 ώρες μετά. Αν είχα πρόβλημα δεν θα περίμενα 24 ώρες μετά» είπε στο κιου της η Κατερίνα.

«Μιλάς πολύ ειρωνικά. Αν έχει γίνει έτσι θα το φανεί στην κάμερα» είπε στη Ζωή η Δαλάκα.

«Σίγουρα υπάρχουν ομάδες μες στην καλύβα και φαίνονται όλα αυτά. Άλλοι φεύγουν τα βράδια και κάνουν τα πηγαδάκια τους και μιλάνε. Όχι εγώ, όπως αναφέρθηκε, ότι απομακρύνθηκα από αυτούς. Ίσα-ίσα είμαι πολύ κοινωνική, δεν ξεχωρίζω κανέναν. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί, δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω τον άλλον να είναι μαζί μου αν δεν το θέλει», είπε στο δικό της το que η Ζωή.

Η Κατερίνα Δαλάκα αναδείχθηκε η MVP της εβδομάδας. Οι συμπαίκτες της την ρώτησαν ποιον θα ψηφήσει κι εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει κάτι το οποίο δεν τους άρεσε…

Η Ζωή μάλιστα επέμεινε και τόνισε ότι ουσιαστικά φτιάξανε τα ματσαρίσματα για να βγει εκείνη ως καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας.

«Πείτε μου ποιον θέλετε να ψηφίσω» της είπε ειρωνικά και με το ίδιο ύφος, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, την ευχαρίστησε που την βοήθησε

Η Δαλάκα ξεκαθάρισε ότι θα προστατέψει την Κρίστυ. «Δεν θέλω να βάλω πολύ δυνατή παίκτρια απέναντί της ώστε να φύγει. Έχουν διασπαστεί τα άτομα, δεν μπορώ να γνωρίζω τι μαγειρεύεται για το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης τόνισε πως: «Αν θέλουμε το καλό της ομάδας πρέπει να ψηφίσουμε γυναίκα»
Η κόντρα του Παππά με τον Λαμάι συνεχίστηκε και την ώρα του ματσαρίσματος. Ο Παππάς πήρε την εκδίκησή του αφού κέρδισε τον Λαμάι με το να κουνήσει κατασκευή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ο Λαμάι την ισορροπία του και να φτάσει ο Αλέξης πιο γρήγορα στον στόχο
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα η μπλε ομάδα είχε μία απώλεια αφού ο Σωτήρης Λαμάι αναγκάστηκε να βγει εκτός παιχνιδιού λόγω του τραυματισμού που είχε στο πόδι του.
Παρόλα αυτά η μάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία ήταν η μπλε.
Έτσι λοιπόν οι διάσημοι κλήθηκαν να ψηφήσουν ακόμη έναν παίκτη δικό τους για την μονομαχία.
Τελικά η μονομαχία θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Όλγα Πηλιάκη.
«Δεν ξέρω αν το περίμενα. Είναι περίεργο ότι ο χθεσινός “Αλέξης” έγινε “Όλγα”, αυτό μου προκαλεί εντύπωση, αλλά όπως και να ‘χει δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, ούτε να αγωνιστώ. Θα αγωνιστώ, και αν είμαι άξια να παραμείνω, μακάρι να μείνω», είπε φανερά ενοχλημένη μόλις έμαθε το αποτέλεσμα της κάλπης.
Με αυτόν τον τρόπο ο Rob James γλίτωσε την μονομαχία και την θέση του πήρε η πιο δυνατή παίκτρια της μπλε ομάδας, η Δώρα.

«Δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβίωσης τα παιδιά μαζί μου, ούτε εγώ μαζί τους. Όλοι ξέρουν τι προσφέρω στην ομάδα αγωνιστικά. Το γνώριζα ότι θα ψηφιστώ, και το εκμυστηρεύτηκα στον Rob, που δεν πίστευε ότι θα ψηφιστώ. Θέλω απλά να σκεφτούν τα παιδιά ότι κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε αυτούς που αγαπάμε πολύ. Ξέρω ότι είναι πιο κοντά και αγαπημένα μεταξύ τους, δεν μπορούν να ψηφιστούν και το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορούν να με βάζουν στη διαδικασία της μονομαχίας. Δεν θα κρατήσω σε κανέναν κακία», ανέφερε στις δηλώσεις της η Δώρα.

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε άφωνους την κόκκινη ομάδα. Ο Φάνης ωστόσο παραδέχτηκε πως δεν ψήφησε για αγωνιστικούς λόγους με την Ασημίνα να του επιτίθεται λέγοντάς του πως: «Και τι είναι ρε Φάνη η Δώρα, αλεξίσφαιρο γιλέκο; Είναι δεύτερη φορά που το κάνεις!» 
«Με τη Δώρα φέρνετε τα δεκάρια» συμπλήρωσε η Δαλάκα.
«Δεν θα διαφωνήσω, είμαι έτοιμος να κριθώ, να αναλάβω την ευθύνη των πράξεών μου» απάντησε ο Φάνης. «Αν δεν παραμείνει δεν ξέρω πώς θα διαχειριστώ αν φύγει, δεν ξέρω αν θα μου το συγχωρήσω αλλά αυτή είναι η απόφασή μου» είπε.
«Όταν είσαι αθλητής σαν τον Φάνη δεν ψηφίζεις τη Δώρα. Η Δώρα και η Ιωάννα είναι οι πιο δυνατές παίκτριες. Είμαι πολύ δίκαιος στη ζωή μου. Βλέπω μια υποομάδα. Είναι αδικία, είναι κρίμα από τον Θεό. Μια γυναίκα στα 46 κάνει αυτά που κάνει και εσύ βρίσκεις δικαιολογία “συναισθηματικά”, ποια συναισθηματικά; Δε βλέπεις αυτή τη γυναίκα που παλεύει με 4 παιδιά;» ήταν το σχόλιο του Σωτήρη για την ομάδα του.
Η Κατερίνα Δαλάκα με την σειρά της υπέδειξε την τέταρτη μονομάχο που δεν ήταν άλλη από την Χρύσα Χατζηγεωργίου. «Το ήξερα, είμαι έτοιμη να μονομαχήσω», τόνισε η νεαρή παίκτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This