Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα ομολογεί στο Ντίνο ότι η Αμαλία είναι κόρη της

Must Read

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Παράδεισο των κυριών αφού ο Πάρης μετά από μια σειρά γεγονότων θα αθωωθεί.

H Νέλλυ άρχισε να δέχεται απειλές από τον Χρήστο ενώ αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει και από τον γιο του τον Σίμο, ο οποίος άρχισε να έχει αμφιβολίες για την εμπλοκή στην υπόθεση με τον Πάρη. Έτσι λοιπόν εκείνη για να προστατευτεί απευθύνθηκε στον Βασιλείου και του ομολόγησε πως: «Ο Πάρης είναι αθώος. Όλο αυτό ήταν στημένο. Με έβαλαν να το κάνω».

Παράλληλα ο Ντίνος στριμώχνει την Μιράντα για να του πει ποια είναι η κόρη της κι εκείνη αναγκάζεται να του πει την αλήθεια. «Η Αμαλία είναι η κόρη μου. Κατάλαβες τώρα γιατί δεν θα είμαστε ποτέ μαζί;», του ομολογεί.

Στο μεταξύ ο Ντίνος ενημερώνεται και για το φόρεμα που παράπεσε και το αρώματος που βρέθηκε στην τσάντα της Ευδοξίας. Η Ευδοξία και η Στέλλα άρχισαν να κατηγορεί η μία την άλλη με αποτέλεσμα ο Ντίνος να διώξει την Ευδοξία. Όταν όμως οι κοπέλες του είπαν τι πραγματικά συνέβη έδιωξε τη Στέλλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This