Άρης Σοϊλέδης για Μαρτίκα: «O περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη! Μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός»

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην Μαρία Αντωνά και την εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Στην αρχή ήταν αγνώριστη! H 2η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

Ο Άρής Σοϊλέδης ένιωσε πως ο φαρμακοποιός προσβάλει την σύντροφό του γι’ αυτό και του απάντησε αναλόγως χαρακτηρίζοντας τον ως μισογύνη.

Ο Σπύρος Μαρτκας από την μεριά του δεν φάνηκε να μετάνιωσε για τις δηλώσεις του, αντιθέτως επέμεινε στην άποψή του λέγοντας πως: «όλοι ξαφνιαστήκαμε … Εγώ το εξέφρασα και δημόσια»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα τονίζοντας πως: «Οποιοσδήποτε άλλος και να τα έλεγε αυτά θα με ενοχλούσε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη, γιατί έδειξε πολύ καλά τι είναι μέσα στο Survivor. Με αυτά που λέει όμως νομίζω ότι μας θεωρεί χαζούς».

«Βγαίνει και λέει ότι γύρισε από το Survivor και δεν τον αναγνώριζε η μάνα του. Δεν είπες αυτό, δεν είπες ότι δεν αναγνώρισες τη Μαρία γιατί ήταν διαφορετική, σχολίασες ότι το μακιγιάζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου και αυτό το κάνει κοροϊδευτικό. Οπότε μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός», σχολίασε στην συνέχεια.

«Είναι αστεία όλα αυτά, δεν ξέρει αν θέλω ή αν δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι, αν έχω μιλήσει ή όχι. Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη», επισημαίνει ο Άρης Σοϊλέδης, απαντώντας στις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.

«Ο άνθρωπος αυτός, παρότι έχει τις δουλειές και τα μαγαζιά του, απ’ αυτό ζει. Στο Survivor μας έλεγε: τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα; Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Άρης Σοϊλέδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This