Number 1 στην ΕΡΤ η Έλενα Παπαρίζου

Must Read

Η Παπαρίζου οικοδέσποινα στην ΕΡΤ! Αναμφισβήτητα το πιο εμπορικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ είναι η Eurovision, καθώς αποτελεί για κάθε ελληνικό σπίτι ευκαιρία για γιορτή, μπίρα και πίτσα με την παρέα. H Eurovision είναι ψηλά στην ατζέντα της ΕΡΤ και στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής εξετάζεται η ιδέα για μια εκπομπή δέκα επεισοδίων που θα αφορά την ιστορία του θεσμού και τις πιο σημαντικές στιγμές του.

Έλενα Παπαρίζου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική σκέψη που έπεσε στο τραπέζι από τη διοίκηση της ΕΡΤ είναι να αξιοποιηθεί στο έπακρο το τεράστιο και πολύ πλούσιο αρχείο της κρατικής τηλεόρασης, που είναι ένας μικρός θησαυρός και έχει πολλά αφιερώματα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία η πρόσφατη επίσκεψη της νέας διευθύνουσας συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης Κατερίνας Κασκανιώτη στο Αρχείο της ΕΡΤ, για να δει από κοντά την πλούσια παρακαταθήκη.

Έλενα Παπαρίζου

Υπάρχει η ιδέα, λοιπόν, κάποιες από αυτές τις εκπομπές να εμπλουτιστούν με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές που μας εκπροσώπησαν όλα αυτά τα χρόνια στον μουσικό διαγωνισμό. Το επικρατέστερο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον ρόλο του οικοδεσπότη είναι αυτό της όμορφης και ταλαντούχας Ελενας Παπαρίζου. Μια «Number 1» πρόταση!

Μένει να δούμε αν η πρόταση θα γίνει αποδεκτή από την τραγουδίστρια, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση για εκπομπή από την ΕΡΤ και έχει κάνει πίσω. Πριν από λίγο καιρό το όνομά της ακούστηκε και πάλι για μια ταξιδιωτική μουσική εκπομπή σε περιοχές της Ελλάδας, χωρίς όμως να έχουμε ιδιαίτερες εξελίξεις γύρω από αυτό. Η Ελενα είναι δημοφιλής και αγαπητή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μακάρι να το τολμήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This