Έβγαλε «χολή» η Καινούργιου: «Δε έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Είναι λίγος»

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους.»

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως και ορισμένοι άλλοι δημοσιογράφοι σχολίασαν κάπως αρνητικά το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ πρόβαλε κανονικά την εκπομπή «Fay’s Time», ενώ η κεντρική παρουσιάστρια, απουσιάζει λόγω πένθους.

Ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Λάμπρος Κωνσταντάρας, προσπάθησε να δικαιολογήσει την κίνηση αυτή του καναλιού παρακαλώντας τους συναδέλφους του να μην ανοίγουν έριδες και διχόνοιες για μια άδεια καρέκλα.

Με αφορμή αυτήν την τοποθέτηση η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, αντιθέτως εξέφρασε την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό του.

«Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δε τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε αμέσως τον λόγο και της έκανε παρατήρηση, τονίζοντας πως: «Είπες ότι δεν θες να μιλάς και μίλησες για αυτό το άτομο. Δεν τον στηρίζω, αλλά την ώρα που βγάζεις έναν ολόκληρο λογύδριο λες παράλληλα “δεν θέλω να μιλάω”. Εγώ δεν διαφωνώ να μιλάς, αλλά να μιλάς και να λες “δεν μιλάω” δεν γίνεται. Δεν χρειάζεται να μου μιλάς ειρωνικά, μια λεκτική αντίφαση υπογράμμισα».

«Την άποψή μου για άτομα που με έχουν χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και χυδαία, θα τη λέω. Ο τρόπος που χειρίστηκε όλο αυτό δεν τιμάει τη Φαίη», απάντησε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This