Survivor: To «ρεζιλίκι» της Δώρας, η ομάδα που έχασε το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχώρησε

Ο Σταμάτης τα έβαλε με το Γιάννη...

Must Read

Το παιχνίδι της Καραϊβικής κλήθηκαν να παίξουν οι παίκτες του Survivor και η Δώρα χρειάστηκε να περιγράψει στην Χρύσα την ξυριστική μηχανή.

Ο τρόπος όμως που το έκανε προκάλεσε πολύ γέλιο, καθώς αναφέρθηκε στο επίμαχο σημείο των ανδρών.

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, ένιωσε άβολα πιστεύοντας πως έγινε περίγελος στους τηλεθεατές.

«Έγινα ρεζίλι πανελληνίως, τι να κάνουμε γίνονται και αυτά», είπε στο προσωπικό της que.

Παρόλα αυτά η μπλε ομάδα φαίνεται πως δεν πήρε τα πάνω της αφού έχασε για ακόμη μία φορά από τους κόκκινους οι οποίοι αυτήν την εβδομάδα έχουν σαρώσει όλα τα έπαθλα.
Δύσκολη είναι αυτή η εβδομάδα για τους μαχητές αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα έπαθλο και παραμένουν νηστικοί με αποτέλεσμα η Χρύσα να ξεσπάσει σε κλάματα.
Παρόλα αυτά ο Σάββας Γκέντσογλου πρότεινε στους συμπαίκτες του να μην πανηγυρίσουν για τη νίκη τους καθώς κατανοεί την δυσμενή θέση που βρίσκονται.
Οι μπλε δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση δεδομένου ότι τρεις από τους παίκτες τους είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.
Πρόκειται για τον Rob James, τον Γιάννη Περπατάρη και τον Φάνη Μπολέτση.
«Δεν είμαι και στα καλύτερά μου ψυχολογικά. Λογικό είναι αυτό», είπε αρχικά ο Rob και ο Γιάννης ανέφερε: «Το σκέφτομαι να φύγω κιόλας… Θα το δούμε».

«Δεν έχει περάσει καθόλου από το μυαλό μου. Ζω το σήμερα. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος», σημείωσε με τη σειρά του ο Φάνης.

Να σημειωθεί πως ο Σταμάτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε κανένα run λόγω του τραυματισμού του. Ο ίδιος όμως έχει παρατηρήσει πως από τότε που βγήκε υποψήφιος ο Γιάννης, έχει αλλάξει συμπεριφορά προς τους συμπαίκτες του.
Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης των τριών μαχητών με τον Φάνη να φέρνει 5 νίκες. Οπότε ήταν ο πρώτος που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.
Στην συνέχεια αναμετρήθηκε ο Rob με τον Γιάννη μία νίκη που έφερε τελικά ο Γιάννης, με
αποτέλεσμα ο Rob να είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης.
Η συγκίνηση του Rob ήταν εμφανής καθώς συνειδητοποίησε πως το όνειρο τελείωσε για εκείνον.

«Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι για εμένα με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω γνωρίσει όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά. Από την πρώτη εβδομάδα ήμουν υποψήφιος, δεν ήξερα πόσο θα κάτσω, έμεινα πέντε εβδομάδες και έχω περάσει καλά. Ήταν μια ωραία εμπειρία και ξέρω ότι με περιμένουν πολλά στην Ελλάδα», ανέφερε ο Rob James Seymour μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

«Με χαμόγελα ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου, αλλά δεν κρατάω ποτέ κακίες», πρόσθεσε.

O Rob μπορεί να μην ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες αλλά σίγουρα ήταν εκείνος που χάριζε χαμόγελα και στις δύο ομάδες με την συμπεριφορά του. Ο πρώην πλέον παίκτης της μπλε ομάδας αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ.
Ο ίδιος μάλιστα απευθύνθηκε στην πεθερά του λέγοντας πως: «Κυρία Μαίρη, ήμουν φρόνιμος!», ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να πάει σπίτι του και να φάει όλα εκείνα που θα του έχει ετοιμάσει η σύζυγός με την μητέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This