Survivor: Σε μαύρα χάλια η ομάδα που έχασε την δεύτερη ασυλία – Η 2η υποψήφια προς αποχώρηση

O James Καφετζής έχει έρθει αποφασισμένος να «αλλάξει» το παιχνίδι!

Must Read

Στο στόχαστρο βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα από τους παίκτες της μπλε ομάδας καθώς θεωρούν πως στα αγωνίσματα διαλέγει να αντιμετωπίσει τις πιο αδύναμε παίκτριες για να βγει η MVP της εβδομάδας.

Το γεγονός αυτό παρατήρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία τόνισε πως: «Αν θες να γίνεις MVP πάρε τον πιο δυνατό, παίξτον στα ίσα και αν είσαι μάγκας τον κέρδισες».

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δήλωσε πως: «Η Δαλάκα μάλλον ξέχασε πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Δεν έχω κάψα να τρέχω μαζί, αλλά αυτή έχει μάλλον. Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ’ όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι «βασίλισσα του Survivor», μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το ‘χεις και καμάρι».
«Νομίζω το αρνήθηκε, είναι σε άλλο Survivor; Έχει μείνει πιο παλιά; Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι έχει δίκιο και δεν νομίζω ότι θα σταματήσει να επιλέγει έτσι», πρόσθεσε στην συνέχεια.
Μετά την ήττα των κόκκινων οι μπλε πάνε με άλλον αέρα στον στίβο μάχης. Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα τους επιφύλασσε και μία έκπληξη.
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως στους μαχητές εντάσσεται ο Γιώργος Γιουλέκας για να μην υπάρχει ανισορροπία στις δύο ομάδες.

«Η σχέση μου με τον αθλητισμό δεν είναι τόσο καλή γιατί είχα έναν τραυματισμό και πριν το τηλεφώνημα το τελευταίο βράδυ μου γύρισε το πόδι… Έχω ξεχωρίσει τον Φάνη Μπολέτση. Σήμερα θα ήθελα να ματσάρω τον λιγότερο ικανό παίκτη, να μπω ταπεινά. Πάμε να βρούμε τα πατήματά μας» ανέφερε ο νέος παίκτης.

Λίγο πριν τον αγώνα όμως πυροδοτήθηκε ένα νέος καυγάς και αυτήν την φορά ήταν ανάμεσα στη Ζωή και την Ασημίνα.

Αφορμή στάθηκε η ατάκα της δεύτερης η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν χρειάζεται να νευριάζουμε αν ψηφιζόμαστε ή αν το οτιδήποτε. Πρέπει να το αποδεχόμαστε και να πηγαίνουμε στη μονομαχία να δείχνουμε αν είμαστε ικανοί να βρισκόμαστε εδώ».

«Έτσι όπως τοποθετήθηκε η Ασημίνα είναι σαν να λέει: Εγώ νευρίασα με την ψηφοφορία μου;», σχολίασε η Ζωή με την σειρά της.

Και ο διάλογος ανάμεσα στις παίκτριες της κόκκινης ομάδας είχε

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Γιατί πρέπει να συμβεί τώρα αυτό;

Ζωή Ασουμανάκη: Γιατί είπες ότι δεν χρειάζεται να νευριάζουμε.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Όχι, όχι, εγώ από χθες είπα ότι δεν πρέπει να προκύψουν ούτε νεύρα, ούτε τίποτε και συνεχίζω στο ίδιο τέμπο.

Ζωή Ασουμανάκη: Τώρα που συνέβη η ψηφοφορία και βγήκα εγώ και λες: “πάλι νευριάζουμε” είναι σα να δείχνεις προς τα έξω ότι νευρίασα εγώ με την ψηφοφορία μου.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο, άμα έχεις τη μύγα, μυγιάζεσαι.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα ανάμεσα στον James και τον Αλέξη Παππά οι οποίοι έχουν πάει την κόντρα τους σε άλλο επίπεδο.

«Θα ήθελα να μην ματσάρω τον Τζέιμς σήμερα γιατί το νερό μπορεί να φύγει λίγο παραέξω από τα τοιχώματα. Σου είχα πει ότι δεν θέλω τον Λεμπρόν. Βλέπω τον Έμινεμ» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Τζέιμς θέλει να σε δει να μουσκεύεις» του είπε ο «προβοκάτορας» Λιανός.

«Με το νερό τα έχω καλά. Σκέφτομαι να μπω χωρίς μπλούζα. Με ή χωρίς» ρώτησε τον Παππά.

«Χωρίς» του απάντησε ο Παππάς.

«Ε, να μη στα δώσω όλα από το δεύτερο ραντεβού! Κέρνα με ένα ποτό πρώτα!» του ανταπάντησε ο Τζέιμς.

Παρόλα αυτά οι δυο τους αναμετρήθηκαν κι εκεί που οι μαχητές κέρδιζαν τους κόκκινους 7-0, ο Αλέξης Παππάς έκανε την ανατροπή και έφερε τον πρώτο πόντο για την ομάδα του.
«Μην φοβάσαι, θα ξεμπουκώσεις» είπαν στον Καφετζή οι συμπαίκτες του.

Το κλίμα ανάμεσα στους μαχητές φαίνεται πως είναι πολύ καλό. Οι δύο νέοι-παλιοί παίκτες, o James δηλαδή και η Σταυρούλα έχουν αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας και οι δυο τους δεν διστάζουν να αυτοσαρκαστούν.

«Εγώ που έχω παίξει πόσα run, έρχομαι και μπουκώνω» σχολίασε ο James Καφετζής με τη συμπαίκτριά του στο Survivor να απαντά: «Εσύ έκανες 200 run πριν από τρία χρόνια». Ο πρώτος δεν το άφησε ασχολίαστο και συνέχισε: «Εγώ είμαι παλαίμαχος. Άλλοι είναι επαγγελματίες, εγώ είμαι παλαίμαχος».

«Εγώ θα πάρω σύνταξη αγόρι μου» του είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή αντιμετωπίζοντάς το με χιούμορ.

Η καλή ψυχολογία της μπλε ομάδας την βοήθησε να κερδίσει και την δεύτερη ασυλία έναντι των διάσημων με σκορ 12-4.
Ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως η άφιξη της Σταυρούλας έχει επηρεάσει την ψυχολογία της Ασημίνας και της Δαλάκα, δεδομένου ότι είναι μία πολύ καλή παίκτρια.
Η Ασημίνα ωστόσο αποδίδει τις ήττες της στο γεγονός ότι της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.
O James Καφετζής από την άλλη έχει ξεκινήσει ήδη να φτιάχνει το στρατηγικό του πλάνο. Ο πρίγκιπας του Survivor σκέφτηκε πως θα «χτυπήσει» τις δύο δυνατές παίκτριες της κόκκινης ομάδας και σε αυτό θα συμβάλει η Σταυρούλα.

«Ασημίνα & Δαλάκα διάλεξαν Σταυρούλα για να μη γίνουν ρεζίλι. Από αύριο θα αλλάξουν τακτική, γι’ αυτό είπα στη Σταυρούλα αύριο στα πρώτα ματσαρίσματα να διαλέξει μία από τις δύο» είπε ο «στρατηγικότατος» όπως τον αποκάλεσαν Τζέιμς.

Έτσι λοιπόν οι κόκκινοι ήρθαν για ακόμη μία φορά σε δύσκολη θέση αφού κλήθηκαν να ψηφήσουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Η μονομαχία φαίνεται πως θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού στον τάκο έβαλαν την Όλγα Πηλιάκη.

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η παίκτρια των διάσημων για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This