Μπέγκι Ντρίο: «Η Ραμόνα Βλαντή σαν μούμια μου φαίνεται μερικές φορές»

Must Read

Αρκετά καυστική ήταν με τα σχόλια της η Μέγκι Ντρίο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ραμόνα Βλαντή, δύο παρουσίες τις οποίες φαίνεται πως δεν έχει σε πολύ υπόληψη.

«Είμαι ανοιχτή σε νέους έρωτες, ο έρωτας ομορφαίνει τη γυναίκα. Με έχουν κερατώσει.», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφεύγει να σχολιάσει στις κάμερες λέγοντας πως: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το παίζει φίρμα, να μην ξεχνάει ότι η ίδια έγινε από όλο αυτό, μη μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ».

Δείτε επίσης: Έσταξε και πάλι το δηλητήριο της η Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα»

Όσον αφορά το My Style Rocks τόνισε πως η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η πλέον κατάλληλη για την θέση του κριτή και όχι η Ραμόνα Βλαντή και εξήγησε τον λόγο…

«Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο My Style Rocks είναι θεά, επιτέλους μπήκε μια κυρία και διδάσκει στυλ. Η Ραμόνα Βλαντή φοράει τα ίδια και τα ίδια, σαν μούμια μου φαίνεται μερικές φορές», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ραμόνα Βλαντή για την άσχημη αντίδραση της Μέγκι Ντρίο: «Δεν θα της δώσω εγώ παιδεία! Αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου, απέτυχε»

Δείτε επίσης: Απασφάλισε Ραμόνα Βλαντή: «Δεν θα μπορούσες αγάπη να με λες Μέγκι… Κοίτα λίγο την εμφάνισή μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This