Έσταξε και πάλι το δηλητήριο της η Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα»

Must Read

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο και μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα για τις εκπομπές μόδας ρίχνοντας το δηλητήριο της για τις παρουσιάστριες

Το νεαρό μοντέλο είχε εκφράσει στο παρελθόν τη γνώμη της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως «ότι αφήνει η Βίκυ Καγιά πάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το παίρνει». Αυτήν την φορά ήταν πιο αιχμηρή στις δηλώσεις της αφού μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το μοντέλο-παρουσιάστρια ως αποτυχημένη τηλεπερσόνα.

«Έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας φινετσάτα άτομα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna. Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή στην τηλεόραση. Απορώ γιατί έχουν ακόμα στην τηλεόραση την Ηλιάνα. Δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα το Shopping Star, στην Βίκυ Καγιά ταίριαζε. Το ταλέντο της Ηλιάνας στη τηλεόραση είναι 4/10. Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν μου αρέσει καθόλου η Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks. Έχω πρόταση για το “I am a celebrity get out of here”. Αν κάνω κάτι, θα το κάνω για πολλά λεφτά», είπε στην συνέχεια.

Όσον αφορά την κόντρα της με την Ραμόνα Βλάντή, η Μέγκι Ντρίο φαίνεται να μην βάζει νερό στο κρασί της…

Δείτε επίσης: Απασφάλισε Ραμόνα Βλαντή: «Δεν θα μπορούσες αγάπη να με λες Μέγκι… Κοίτα λίγο την εμφάνισή μου»

«Η Ραμόνα Βλαντή κρίνει πράγματα που δεν θα έπρεπε. Το στυλ της το βαθμολογώ με 3/10, είναι παλιομοδίτικο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This