Survivor: Η σέξυ νοσοκόμα Πηλιάκη, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και η παίκτρια που αποχώρησε

Ένα επεισόδιο γεμάτο κόντρες και συγκινήσεις.

Must Read

Τεντωμένο είναι το σχοινί ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα αφού συνέχεια προκύπτει κάτι που πυροδοτεί την κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτήν την φορά το λιθαράκι της έβαλε η Ασημίνα που αποκάλυψε στην Ζωή πως η Σταυρούλα την κορόιδευε για τον τρόπο που περπατάει.

«Όταν έφυγε η Ζωή για να πάει να ψηφίσει, επειδή περπατάει βάσει του επαγγέλματός της, που είναι μοντέλο, η Σταυρούλα την κορόιδευε για τον τρόπο της», είπε μπροστά στους διάσημους.

Η το μοντέλο όμως από την Κρήτη δεν το άφησε ασχολίαστο και μιλώντας στην κάμερα του Survivor δήλωσε πως: «Καθόταν και με σχολίαζε στους υπόλοιπους συμπαίκτες της για τον τρόπο που περπατάω. Τι να πω γι’ αυτό, ειλικρινά… Νιώθω λες και συναναστρέφομαι με παιδάκια, που προσπαθούν να πιαστούν απ’ οτιδήποτε ανούσιο και παιδιάστικο για να έχουν να ασχολούνται με κάτι».

«Έχω πάψει πλέον να ασχολούμαι με τους Μπλε, έχω καταλάβει τι είναι, δεν είναι ένας-δύο, παίρνει η μπάλα και όλη την υπόλοιπη ομάδα, γιατί πιστεύω ότι όλη η ομάδα συμμετέχει σε αυτό. Πραγματικά λυπάμαι, γιατί δεν είναι 15 χρονών. Είναι 25-30 και θα έπρεπε να έχουν μία πιο ώριμη συμπεριφορά», κατέληξε.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού και δεν έλειψαν οι κόντρες μεταξύ τους.

Οι κόκκινοι παραξενεύτηκαν που ο Φάνης διάλεξε την Κατερίνα Δαλάκα ως την τέταρτη μονομάχο με τον παίκτη της μπλε ομάδας να εξηγεί πως: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσει κάποια επιπλέον εξήγηση σε σχέση με τα χθεσινά. Νομίζω ότι με τα παιδιά συζητήσαμε και ότι είχαμε σκοπό το πετύχαμε. Πιστεύω ότι στον Αλέξη και την Κατερίνα δεν άρεσε το ότι έβαλα και την Κατερίνα και την Ασημίνα στην ίδια ζυγαριά.

Θεωρώ ότι και η Κατερίνα και ο Αλέξης πιστεύουν ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω η Κατερίνα. Επίσης, αυτό που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση ήταν ότι ουσιαστικά χθες και ο Αλέξης και η Κατερίνα και η Ασημίνα μας είπαν ότι είναι τα τρία κεφάλια της κόκκινης ομάδας. Όπως είχα πει σε ένα συμβούλιο, που είχαν υποδείξει στις τρεις παίκτριες να μείνεις προς τα πίσω για να κερδίσουν ουσιαστικά και να αγωνιστούν οι δυο. Είναι σαν ένας από τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα. Δεν θέλω να κόψω εγώ κεφάλια αλλά μπορώ να το παρομοιάσω έτσι»

«Είμαστε οι τρεις πιο έμπειροι παίκτες του Survivor! Τι θες να πεις με τα τρία κεφάλια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς για να λάβει την εξής απάντηση από τον Μαχητή.

«Ουσιαστικά κάνετε κουμάντο στην κόκκινη ομάδα και αυτό το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Μπορούμε να πούμε ότι είστε οι ηγέτες της κόκκινης ομάδας και δεν το λέω για κακό αυτό», τόνισε.

Παρόλα αυτά η ημέρα έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις. Οι δύο ομάδες γνώριζαν πως θα πάνε στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, που ίσχυε, αλλά εκτός από αυτό, οι παίκτες που θα κέρδιζαν θα είχαν την δυνατότητα να λάβουν μήνυμα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η ανακοίνωση για το έπαθλο επικοινωνίας έφερε δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους παίκτες που έχουν να δουν τους δικούς τους για περίπου δύο μήνες.
Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς και η νίκη κρίθηκε στον πόντο.
Τελικά οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη.

Οι διάσημοι δεν έκρυψαν την χαρά τους γεγονός το οποίο ενόχλησε τους μαχητές που τους ζήτησαν να είναι πιο διακριτικοί.

Οι διάσημοι περίμεναν πως και πως να λάβουν τα μηνύματα από τους αγαπημένους τους. Εκείνο όμως που σχολιάστηκε πιο πολύ απ’ όλα ήταν του Στέλιου Χανταμπάκη προς την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor της έστειλε μία στολή νοσοκόμας που την συνόδευε το εξής μήνυμα: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου. Σε βλέπω καθημερινά, σε καμαρώνω, σε θαυμάζω και σε απολαμβάνω από την οθόνη. Περιμένω πότε θα γυρίσεις να γιατρέψεις την καρδούλα μου, την τραυματισμένη, σαν καλή νοσοκόμα που είσαι. Σε αγαπώ πολύ», έλεγε ο παρουσιαστής με την Όλγα Πηλιάκη και τους συμπαίκτες της να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

«Είμαστε σχεδόν 11 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Γενικά το χιούμορ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη σχέση μας. Αυτό διέκρινα σ’ εσένα από την αρχή και με έκανε να σε ερωτευτώ παράφορα», σημείωσε η παίκτρια του Survivor.

Από το έπαθλο επικοινωνίας δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις. Η Μαρία Αντωνά λύγισε μόλις είδε το λούτρινο κουκλάκι που της έστειλε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο» αναφώνησε η Μαρία Αντωνά.

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι. Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις» είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο μήνυμά του.

Η Ασημίνα περίμενε πως και πως μήνυμα από τον Χρήστο Δάντη. Ο γνωστός τραγουδιστής της έστειλε την πένα του για να την συντροφεύει κι εκείνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Τι έχεις κάνει; Όχι ρε φίλε, είναι η πένα του! Πόσες φορές βρίσκω τις πένες πεταμένες…», είπε κλαίγοντας.

«Χρόνια πολλά. Εύχομαι το μήνυμά μου αυτό να σε βρίσκει γερή, υγιή, χαμογελαστή, έτσι όπως χαμογελάς αλλά και κλαις με την ίδια ευκολία, γιατί έτσι κάνουν οι αγνοί άνθρωποι. Θέλω να είσαι καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, και να ξέρεις ότι εδώ μας κάνεις όλους περήφανους», είπε ο Χρήστος Δάντης και πριν στείλει τα φιλιά του για τελευταία φορά φώναξε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Γκίλαν.

«Ήμασταν στην Αμερική, στην Times Square, στην τελευταία περιοδεία του. Περάσαμε πολύ ωραία», είπε για την κοινή τους φωτογραφία.

Τα λόγια δεν έβγαιναν από την συγκίνησή της σε αυτό το σημείο, με την Ασημίνα να καταλήγει: «Μου λείπεις πάρα πολύ, δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου, να ξέρεις».

Μετά όμως από αυτές τις όμορφες στιγμές, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αναγκάστηκαν να διαχειριστούν μία «απώλεια» αφού μία από τις συμπαίκτριές τους θα αποχωρούσε από το reality επιβίωσης.
Οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα.
Η παίκτρια που τελικά έφυγε από την παραλία του Άγιου Δομίνικου ήταν η Ζωή Ασουμανάκη.

«Έβαλα ό,τι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» ανέφερε η Ζωή Ασουμανάκη μετά την ήττα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This