Σταμάτης Φασουλής: «Υπήρξε κάτι πάρα πολύ έντονο ανάμεσα σε μένα και τη Νένα Μεντή»

Must Read

Το J2US επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και για την συμμετοχή του στο φαντασμαγορικό show του Νίκου Κοκλώνη μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή «Happy Day», τονίζοντας πως: «Το J2US για εμένα δεν είναι μόνο δουλειά, είναι και διασκέδαση. Εγώ δεν βγαίνω έξω τα βράδια, δεν διασκεδάζω, δεν τρώω δεν κυκλοφορώ. Μαγειρεύω στο σπίτι, γιατί θέλω να ξέρω ακριβώς πως γίνεται το οτιδήποτε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση του με το αλκοόλ πότο.
«Έπινα πάρα πολύ κάποτε, επειδή δεν μεθούσα. Και όπως ήρθε, έτσι έφυγε. Το ποτό ήρθε μαζί με την επιτυχία. Με ένα ποτό στο χέρι γυρίζαμε από παρέα σε παρέα και σαχλαμαρίζαμε. Για 10 χρόνια ήμουν λίγο σούργελο, τώρα τα κοροϊδεύω. Τα νιάτα βέβαια πρέπει να ξοδευτούν», παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.
Για τις επαγγελματικές του επιτυχίες δήλωσε πως: «Έχω γευτεί και την επιτυχία, και τη μετριότητα και την παταγώδη αποτυχία. Έχω περάσει περίοδο που αισθανόμουν ότι δεν άξιζα αλλά και άλλες που ένιωθα πως μόνο εγώ ήμουν κι άλλος κανείς. Η αγάπη μου για το θέατρο ήταν μεγαλύτερη από το ταλέντο μου», εξομολογείται ο Σταμάτης Φασουλής στην κάμερα του Alpha.
Τέλος, αναφέρθηκε στους έρωτες της ζωής του και αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη Νένα Μεντή.
«Σε μένα υπήρξε ο απόλυτος έρωτας, ερωτεύτηκα τρεις φορές στη ζωή μου. Ισχύει ότι υπήρξε κάτι πάρα πολύ έντονο ανάμεσα σε μένα και τη Νένα Μεντή. Δεν ξέραμε να το δώσουμε όνομα, ήμασταν πολύ νέοι και το αφήσαμε έτσι… ανώνυμο και έκθετο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This