Κατερίνα Καινούργιου για Μπέττυ Μαγγίρα: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα… Είμαι το καθημερινό της»

Must Read

Η Μπέττυ Μαγγίρα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εν αντιθέσει με την εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία μίλησε κανονικά γιατί όπως είπε είχε ήταν προγραμματισμένο.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της όχι και με τον καλύτερο τρόπο.

«Να φανταστώ ότι ήταν από τον ΣΚΑΙ και την Μαρία Μπακοδήμου; Γιατί συνέχεια στηρίζουν η μία την άλλη. Από την εκπομπή της Φαίης, οκ από τον ΣΚΑΙ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αφού ήταν ραντεβού, γιατί δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να το κάνει πιο επίσημο;» συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να συμπληρώνει: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα… Είμαι το καθημερινό της. Δεν πειράζει να είναι όλοι καλά. Το θέμα είναι ότι και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα βρήκα, δεν ξέρω αν τα είχε χάσει και ποτέ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This