Ουγγαρέζος: «Κάνω μπλοκ γιατί θέλω να ξέρει ο άλλος ότι δε θέλω να τον βλέπω»-Λιάγκας: «Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα»

Must Read

Μπλοκ έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την Μπέττυ Μαγγίρα εξαιτίας της παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», αποκάλυψε πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους και την έκανε follow.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το follow του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Δεν ξέρω τι τον ενόχλησε, προφανώς κάποιο σχόλιο που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, πίστευε ότι πήγαινε για αυτόν, ενώ δεν πήγαινε. Μάλλον παρεξήγησε κάποια λεγόμενά μου. Μιλήσαμε με μηνύματα, μιλήσαμε και με ηχητικά, όλα είναι μια χαρά. Λύθηκε η παρεξήγηση. Τον ενόχλησε που είχα κάνει μία ανάρτηση, που του εξήγησα ότι το βρήκα λίγο αστείο γι’ αυτό και το έκανα, αλλά μετά τον καλούσαν τα κανάλια, είπατε και εσείς ότι έχει κοπέλα. Δίκιο έχει κι αυτός, τι τραβάει! Τον πήγαν τρένο! Θαυμάζω πάρα πολύ τον Δημήτρη και θα ήθελα να συνεργαστούμε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σούσουρο προκάλεσε ωστόσο το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει μπλοκ με κάποια ευκολία.
«Όποιος τον έχω κάνει μλποκ ξέρει πολύ καλά γιατί το έχω κάνει, όποιος θέλει να με λέει πατέρα των μπλοκ του έχω πει να βγούμε να μετρήσουμε τις λίστες μας με τα μπλοκ μας.
Θέλω να ξέρει ο άλλος, ότι δε θέλω να τον βλέπω. Αν βρεθούμε σε ένα event να μην έρθει να μου μιλήσει, ούτε να φωτογραφηθούμε και να το παίζουμε κυριλέ. Όλα καλά με τη Μπέττυ Μαγγίρα, μιλήσαμε όπως έπρεπε», εξήγησε ο δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

 

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος δεν έχει πλέον και τις καλύτερες σχέσεις με τον δημοσιογράφο.

«Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα. Τι να κάνω να κλαίω; Δικαίωμά του. Άρα σιχαίνεται έξι από την εκπομπή. Η πιο βαριά αντιπάθεια είναι η σιχαμάρα.

Ό,τι κι αν μου λέτε, μπλοκ ξε-μπλοκ, τον αγαπώ. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, έχουμε κάνει πολλή παρέα στο παρελθόν κι επειδή όταν μεγαλώνεις κι αφήνεις το πρόβλημα πίσω, κοιτάς πάντα τα θετικά… Θυμάμαι μόνο τα θετικά, τις πλάκες και τις διακοπές και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This