Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ»

Πυρ και μανία ο δημοσιογράφος!

Must Read

Περίεργη είναι η σχέση της Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αφορμή στάθηκε η κριτική που είχε ασκήσει για την εκπομπή της, όσον αφορά την θεματολογία και τον τρόπο που την χειρίζονται.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα σε όσους τη λένε «κουτσομπόλα»: «Χιούμορ παιδιά! Μόνο αυτό θα μας σώσει»

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε την θέση του μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον σταθμό My Radio τονίζοντας πως ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση επειδή διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του.

«Το Instagram είναι δικό μου, του βάζω φωτιά και το καίω. Θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή έχω μπλοκάρει συνολικά πέντε άτομα και από αυτά τα τρία είναι γνωστά. Δεν θα μπορούσα να έχω αποφύγει όλο αυτό και να έχω κάνει σίγαση την Μπέττυ; Κάτι έχω συνειδητοποιήσει και είπα τέλος. Μιλήσαμε βέβαια, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “εγώ σε αγαπώ” και της απάντησα “τιμή μου που με αγαπάς, αλλά πρώτα έπρεπε να με ρωτήσεις και μετά να το δημοσιεύεις”.

Με έβαλε σε μια διαδικασία να περιμένουν τώρα τα συνεργία απ’ έξω και να έχω 100 κλήσεις στο κινητό μου. Υπάρχει ένας καβγάς και με έχουν βάλει στη μέση. Το τι έχω εγώ με την Μπέττυ είναι τελείως άσχετο από τον καβγά. Το σκληρό gossip δεν ήταν δική μου φράση. Το μόνο που είπα είναι ότι είναι πιο αιχμηρή».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση και στις αποκαλύψεις που έκανε η Φαίη Σκορδά αλλά και ο Νίκος Γεωργιάδης, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

«Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ, όχι στην Τσολάκη αλλά σε κάποιον από το πάνελ. Αυτή την εβδομάδα έχω ακούσει πολλές μ@@@ς. Βγάζουν ότι έχω κοπέλα, θα μου πεις “σε πειράζει;” Αν έχω κοπέλα, δεν θα πείραζε την κοπέλα; Συνεργεία κάτω από το σπίτι, συνεργεία στη δουλειά επειδή της κάπνισε της Φαίης και μετά του Γεωργιάδη. Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This