Σε σχέση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – Οι πρώτες πληροφορίες για την σύντροφό του

Must Read

Παρόλο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δηλώνει πως είναι ελεύθερος, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως κάτι υπάρχει στη ζωή του χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Για την φήμη αυτή κλήθηκε να μιλήσει ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και δεν την επιβεβαίωσε αλλά ούτε και την διέψευσε αρκέστηκε απλά να πει: «Να ρωτήσετε τη Φαίη, εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινίσει. Δεν θα κάνω μπλοκ τη Φαίη Σκορδά που είπε ότι δεν είμαι solo».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, την Ιλένια Ουίλιαμς με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

«Η Ιλένια είναι δικός μου άνθρωπος και φυσικά και την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι “θετικά προκατειλημμένη” γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, οπότε θα θέλει το καλύτερο για εμένα. Είμαστε οικογένεια με την Ιλένια», τόνισε.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τις πηγές της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε πως: «Είναι μια σχέση που είναι ακόμη στην αρχή, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, δεν έχει σχέση με τον χώρο και είναι μια πολύ σικάτη κοπέλα. Ο Δημήτρης θέλει να το προστατέψει όσο μπορεί. Είναι πολύ χαρούμενος, περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Έχει πολύ καλές προοπτικές», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This