Η Φαίη Σκορδά «έδωσε στεγνά» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Αφού το ξέρω να το πω, αυτήν την περίοδο δεν είναι solo»

Must Read

Single δηλώνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και απ’ ότι φαίνεται δεν γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο η Φαίη Σκορδά άφησε να εννοηθεί το αντίθετο.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» τόνισε πως σε όλη τη ζωή βιώνει την απόρριψη από γυναίκες. Η παρουσιάστρια όμως αποκάλυψε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Πιστεύω ότι επειδή ο Δημήτρης αυτοσαρκάζεται πολύ, υπερβάλλει και το βγάζει αυτό προς τα έξω. Αυτό δεν ισχύει γιατί έχει πάρα πολλές κατακτήσεις. Άσχετα που κάποιες σχέσεις δεν λειτούργησαν, όπως θα είχε σκεφτεί στην αρχή. Σε όλους συμβαίνει αυτό» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ νομίζω ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Γνωρίζω πάρα πολλά κορίτσια, που θα ήθελαν να βγούνε μαζί του. Επίσης, αφού το ξέρω να το πω, αυτήν την περίοδο δεν είναι solo. Έτσι έχω ακούσει, ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι. Τώρα θα μου κάνει block και θα είναι το πρώτο μου unfollow. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, σε αγαπώ πολύ» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τη νέα σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This