Στον… πάγο το «My Style Rocks»

Must Read

«My Style Rocks» ναι, αλλά next year! Από το… τηλε-μπουκέτο της επόμενης σεζόν, όπως φαίνεται, θα απουσιάζει το ριάλιτι μόδας με την Κατερίνα Καραβάτου, παρόλο που τα ποσοστά τηλεθέασης είναι άκρως ικανοποιητικά. Οπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού του Νέου Φαλήρου, η διοίκηση του Σκάι αποφάσισε να το αφήσει να… ξεκουραστεί!

Αυτή η απόφαση δεν ήταν τυχαία. Με τα έως τώρα δεδομένα και με την παραγωγή δύο κύκλων «Μy Style Rocks» και μάλιστα back to back, ο Σκάι θέλει να το βάλει σε αγρανάπαυση από τον Οκτώβριο του 2024 για να μη ρισκάρει την υψηλή θεαματικότητά του.

Κατά τα άλλα, στον Σκάι θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν το τηλεπαιχνίδι «Ο μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο, για να γίνει συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό, και το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή.
Ο Φερεντίνος, παρά την εμπειρία και το ταλέντο του, φαίνεται ότι θα πρέπει να φορτσάρει για να εδραιωθεί ο «Μονομάχος» στην τηλεοπτική αρένα.

Οσον αφορά το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή δεν φτάνει για να ανεβάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Ολα αυτά τα μαγειρέματα δεν προσφέρονται για να κάνει ο Σεφερλής το παιχνίδι που ξέρει να κάνει με τους παίκτες και να πετάξει τις χιουμοριστικές ατάκες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This