Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μπέττυ είναι παρουσιάστρια και ο Παπανώτας είναι σε μία ομάδα, οπότε σίγουρα δεν είναι στην ίδια θέση»

Οι αιχμές του Δημήτρη Μακαλιά για τα καρδιά του Δημήτρη Παπανώτα.

Must Read

Τα μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασε, στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» ο Δημήτρης Παπανώτας και αποκάλυψε πως κι εκείνος έκανε στην Μπέττυ Μαγγίρα λόγω διαστρέβλωσης των λεγόμενών του στην εκπομπή της.

«Ζήλεψα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε unfollow την Μπέττυ Μαγγίρα και της έκανα και εγώ. Έχει κάνει διάφορες αταξίες τηλεοπτικές και την δεν κατατάσσω στους συναδέλφους μου ούτε στους παρουσιαστές, ούτε στους δημοσιογράφους.

Είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο εντός εισαγωγικών που θα προτιμούσα να τη δω να παίζει σε κάτι θα προτιμούσα να τη δω επί σκηνής μουσικής σκηνής όπως και τη βλέπουμε, στην τηλεόραση δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Με ενόχλησε που δύο φορές παρουσίασε ψέματα την άποψή μου για το ποιος μπορεί να είναι παρουσιαστής. Κάτι είπε ότι εγώ έχω πει για πτυχία και έκανε και ένα σκετσάκι με τον κύριο Μακαλιά. Άλλος αλεξιπτωτιστής στον χώρο…

Και ενώ της είπα ότι δεν έχω πει τέτοια πράγματα, το ξανακάνανε! Είναι… θα το πω απλά ανοησία τηλεοπτική και δεν θα το πω κακόβουλο. Ένας άνθρωπος που είναι αδαής, καταλαβαίνει ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που λες. Όταν έχει γνώση καταλαβαίνει σαφώς πολύ περισσότερα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και με πολύ δόση χιούμορ άφησε αιχμές για την θέση την οποία βρίσκεται, αφήνοντας να εννοηθεί πως η πορεία του καθενός έχει «μιλήσει».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και τιμητικό να σου λέει κανείς ότι είσαι αλεξιπτωτιστής. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Είναι το ίδιο με το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι και να λες τη γνώμη σου;», ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο ηθοποιός.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι 20 χρόνια στο θέατρο και στην τηλεόραση και 10 στην παρουσίαση. Πόσα είναι τα χρόνια για να πεις ότι έγινες μόνιμος; Ελπίζω να μην είμαι 40 χρόνια στην παρουσίαση όπως ο κύριος Παπανώτας. Δεν θέλω να πάρω σύνταξη από αυτό», τόνισε στην συνέχεια.

«Γέλασα πάρα πολύ όταν άκουσα την ατάκα του για τον «αλεξιπτωτιστή». Μας προσφέρει πολύ ωραίο υλικό για να σχολιάζουμε και να κάνουμε διάφορα κωμικά πράγματα με τη Μπέττυ. Οπότε θα του ζητούσα ταπεινά να μην σταματήσει να μας δίνει πικάντικες δηλώσεις. Δεν ασχολούμαστε πάντα με τον Δημήτρη Παπανώτα, ασχολούμαστε και με άλλα θέματα», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star».

«Η Μπέττυ είναι κεντρική παρουσιάστρια και ο κύριος Παπανώτας είναι σε μία ομάδα, οπότε σίγουρα δεν είναι στην ίδια θέση. Το κρίνει το κοινό και η ιστορία το τι κάνει ο καθένας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε τίτλους», καταλήγει για το θέμα ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This