Μαίρη Αργυριάδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Tον έχω πικράνει έτσι όπως έφυγα τότε, το φέρω βαρέως»

Must Read

Η Μαίρη Αργυριάδου έχει σημειώσει μία καταξιωμένη καριέρα στον χώρο των media. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει κάνει ένα πέρασμα από όλα τα μέσα. Ωστόσο στο ξεκίνημα της καριέρας της χρειάστηκε να ρισκάρει και να κάνει μία παύση για χάρη ενός… έρωτα.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», αναφέρθηκε στην περίοδο που άφησε τα πάντα πίσω της για να ακολουθήσει τον τότε σύντροφό της στην Ταϊλάνδη.

«Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο! Μου έγινε πρόταση γάμου και δεν ήταν η πρώτη φορά, οι σύντροφοι με τους οποίους ήμουν μαζί ήταν σοβαρές σχέσεις. Δεν πήγε αυτή η σχέση. Δεν ήταν η πρόταση με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο αλλά ήταν “φεύγουμε, θα παντρευτούμε”. Γυρίζουμε πίσω σίγουρα επτά χρόνια στην Ταϊλάνδη! Ήμουν στην Αθήνα, όταν ξεκινούσα εδώ επαγγελματικά, εκείνος ήταν Θεσσαλονικιός που θα δούλευε κάπου στο εξωτερικό και μου λέει “πάμε Ταϊλάνδη;”. Απάντησα θετικά, τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα», εξομολογήθηκε.

«Άσε πως ένιωσα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να αφήσω πίσω ένα μεγάλο μου όνειρο γιατί είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα και ξεκινούσα στον χώρο. Φυσικά και τον αγάπησα. Τότε που γύρισα το μετάνιωσα αλλά σήμερα, αν σου πω, δεν το μετανιώνω. Ζήσαμε στην Ταϊλάνδη μερικούς μήνες», πρόσθεσε.

«Μέσα μου αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ. Διότι δεν ήθελα ούτε να κάνω ότι έκανα και να παρατήσω μια συγκεκριμένη δουλειά που την ήθελα πολύ αλλά δεν ήθελα όμως και να τον αφήσω. Φεύγω από το ραδιόφωνο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν πήγε όμως καλά και μια νύχτα τελείωσε, ούτε και δω πήγαινε καλά. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος ήταν τρελός και είχε μέσα δόσεις τοξίνης», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως: «Κάναμε μαζί εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Ρυθμό, τον αγαπώ πολύ, αν και τον έχω πικράνει έτσι όπως έφυγα τότε, το φέρω βαρέως».

Τότε ο παρουσιαστής είχε την φαεινή ιδέα να πάρουν τον Ουγγαρέζο τηλέφωνο για να του ζητήσει συγνώμη.

«Δημήτρη, εδώ Μαίρη Αργυριάδου» είπε η Μαίρη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισε να γελάει.

«Δεν έχω ιδέα από τέτοιους έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ βαρύ, αλλά τώρα το σκέφτομαι γραφικά. Το φοβερό ήταν ότι δεν είχα ιδέα, φτάνω στο ραδιόφωνο και μου λένε κάτσε. Μου έδειξαν μια φωτογραφία της Μαίρης στην Ταϊλάνδη. Οι άνθρωποι πρέπει να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Μακάρι να μου τύχαινε και μένα κάτι τέτοιο, να τα βροντήξω και να φύγω από τη χώρα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν θέμα καρδιάς, ελπίζω να μη σου τύχει κάτι τέτοιο όπως σε μένα» απάντησε η Μαίρη Αργυριάδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This