Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με την Μπέττυ Μαγγίρα»

Μαίνεται η κόντρα Παπανώτα-Μαγγίρα!

Must Read

Καλεσμένος βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Fay’s Time» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ εκείνου και της Μπέττυς Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα την οποία έθιξε τονίζοντας πως είναι αρκετά μεγάλη για να γίνει παρουσιάστρια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε την δική του εκδοχή για το πως ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ τους τονίζοντας πως: «Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η πέτρα του σκανδάλου. Είπαν στο Breakfast@star ότι δεν έχω χιούμορ. Τα κανάλια με προσλαμβάνουν για το χιούμορ μου και τις γνώσεις μου. Δεν με ενοχλεί κάποιος να έχει αρνητική άποψη για τις δικές μου απόψεις, αλλά δεν μπορώ τους χαρακτηρισμούς. Το χειρότερο είναι ότι μετά το σχολιασμό, πήραν από ένα πάκο χαρτιά ο καθένας και λένε “ο Παπανώτας είπε ότι πρέπει να έχεις πολλά πτυχία για να είσαι παρουσιαστής”, που το θεωρώ ηλίθιο σαν άποψη, άρα με έλεγαν ηλίθιο», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πήρα την Μπέττυ τηλέφωνο και πολύ ευγενικά της είπα ότι εγώ δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Συγγνώμη δεν άκουσα. Αντιθέτως μου είπε ότι “εμείς κάνουμε σκετς”. Κάνεις σκετς, αλλά βάζεις στο στόμα μου κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν; Έκαναν ξανά το ίδιο σκετς, πάλι με τα πτυχία», αποκάλυψε στην συνέχεια.
Βγήκα και είπα ότι δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου και δεν με ενδιαφέρει σαν παρουσιάστρια η κυρία Μαγγίρα. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον κύριο Μακαλιά να πει ότι είμαι πανελίστας. Όταν έκανα τον κεντρικό παρουσιαστή έκανα εγώ την σκαλέτα και το μοντάζ. Για να έρθει 30 χρόνια μετά να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις. Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν. Η αισθητικής της βιντεοκασέτας του 80 που έχουν στα σκετσάκια δεν με αφορά.

Mπορούν να με αφήσουν ήσυχο; Έχω δηλώσει να μην παίζουν τις δηλώσεις μου και συνεχίζουν να τις παίζουν από αλλού. Πάντα απαντάω. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά γι’ αυτό απαντάω» ανέφερε.

«Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής και αργότερα μέτριος πολιτικός. Δεν κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με την Μπέττυ. Κάντε μου έναν κατάλογο με τα ταλέντα της. Είναι η πραγματικότητα ότι είναι 50χρονη και κάνει μπουζούκια»δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, δεν τον ενδιαφέρει να είναι κεντρικός παρουσιαστής διότι «δεν είμαι πλεονέκτης, τη δόξα τη γνώρισα σε βαθμό που δεν μπορούν να τη γνωρίσουν οι τωρινοί παρουσιαστές. Το χόρτασα και μπούχτισα, δεν με αφορά να κάνω τον κεντρικό γιατί με αφορά να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για μένα, για τα σκυλιά μου, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου, για τις βόλτες μου στην παραλία. Έκανα δελτίο ειδήσεων με τον πατέρα του Λάμπρου, ήμουν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής».

«Το ότι έχουμε κάνει την τηλεόραση άλλα αντ’ άλλων το βλέπεις στα other στην τηλεθέαση. Το ότι κόσμος γυρνάει την πλάτη σε αυτό το τόσο ισχυρό Μέσο, εμένα κάτι μου λέει» είπε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν εκείνος που του είπε πως το να αναφέρεται στην ηλικία μιας γυναίκας με τέτοιο τρόπο, είναι υποτιμητικό.
Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» δήλωσε πως: «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Του το ‘πα κιόλας ότι της ρίχνει είκοσι χρόνια μάλλον. Τόσο είναι, 18,15,16 κάπου εκεί, αλλά δε με νοιάζει κιόλας γιατί εγώ δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους με την ηλικία τους. Ο Δημήτρης είπε με άσχημο τρόπο ότι είναι 50αρα που ξεκίνησε να κάνει την παρουσιάστρια. Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό και του το είπαμε και δε το κατάλαβε. Το λες με έναν τρόπο πολύ υποτιμητικό, 50,60,80, 280 χρονών μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This