Χάρης Ακριτίδης για την διακοπή της συνεργασίας του με την Σαμπρίνα: «Εάν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία…»

Must Read

Την συνεργασία που είχε με τον Χάρη Ακριτίδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας διέκοψε απότομα η Σαμπρίνα, με ένα απλό μήνυμα.

Ο  γνωστός τραγουδιστής μιλώντας χτες στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της λίγο πριν την κοινή φωτογράφηση που είχαν, αλλά εκείνη ήταν άφαντη.

«Εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι για να ξεκινήσουμε, τελευταία στιγμή παίρνουμε διάφορα τηλέφωνα αλλά δεν είχαμε καμία απάντηση. Δεν την βρίσκαμε σε κανένα τηλέφωνο. Την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να πάμε να κάνουμε φωτογράφιση, ο επιχειρηματίας επιμένει να πάω να κάνω εγώ αλλά του είπα πως «χωρίς τη Σαμπρίνα, εγώ δεν κάνω φωτογράφιση». Δηλαδή τι σχήμα κάνουμε;», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Παίρναμε τηλέφωνα τη Σαμπρίνα, άφαντη η Σαμπρίνα! Δεν κάνουμε την φωτογράφιση. Περνάει η επόμενη ημέρα και τελικά μου στέλνει ένα μήνυμα: “Αγαπημένε μου Χάρη, μην το πάρει προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου, σ’ αγαπώ αλλά δεν θα συνεργαστούμε μαζί στο συγκεκριμένο χώρο”. Εκεί λιποθύμησα! Δεν ξέρω αν πρόλαβε η Σαμπρίνα να κάνει μια πρόβα, σίγουρα όμως είχε δώσει τα τραγούδια στο μαέστρο να τα περάσει στο πρόγραμμα», αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Σας ορκίζομαι ότι δεν γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτή την αποχώρηση. Όποιος κι αν είναι όμως, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα φτιάξει ένα κόνσεπτ πως ακριβώς θα λειτουργήσει το σχήμα και ήταν δική μου πρόταση στο μαγαζί» πρόσθεσε.

 

Για τις φήμες που θέλουν τη γνωστή τραγουδίστρια να αποχώρησε από το σχήμα επειδή η φωτογράφηση που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Χάρης Ακριτίδης δεν ήταν της αισθητικής της, ο λαϊκός ερμηνευτής ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι αυτός ο λόγος που δεν ήθελε να συνεργαστούν, ωστόσο ο ίδιος της ζήτησε συγνώμη.

«Είναι πολύ σοβαρή και μεγάλη η απώλεια της Σαμπρινούλας. Είναι πολύ αγαπημένη μου, μου λείπει, έχουμε δουλέψει πάρα πολλά μαζί και είμαι πολύ στεναχωρημένος που θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτήν», δήλωσε αρχικά και εξήγησε στην συνέχεια πως: «Δεν ξέρω εάν την ενόχλησε η σέξι φωτογραφία της συναδέλφου μας στην αφίσα. Μπορεί να την προσέβαλε, της ζήτησα και προσωπικά συγνώμη. Δεν το έκανα επί τούτου για να δημιουργήσω πρόγραμμα, απλώς επειδή το budget και ο χρόνος ήταν λίγα, το έκανα για να ξεκινήσουμε νωρίτερα».

«Αν έκανα τέτοιο λάθος και την πρόσβαλα, της ζητώ συγνώμη. Θεωρώ ότι κάποιος την επηρέασε, κάποιος της έβαλε λόγια», παραδέχεται ο Χάρης Ακριτίδης.
«Εγώ το έκανα από κεκτημένη ταχύτητα, για να ξεκινήσει το σχήμα πιο γρήγορα. Είναι δικό μου το λάθος, ο χρόνος θα δείξει ποιος έπραξε σωστά και ποιος όχι», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Χάρης Ακριτίδης.
«Είναι παραπληροφόρηση ότι εγώ ευθύνομαι για την αποχώρηση της Σαμπρίνας από το σχήμα», ανέφερε η Νάντια Δούκα σχετικά με την σέξι φωτογραφία της στην αφίσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This