Μαρία Ηλιάκη: Θα συνεργαζόταν με το Νίκο Μουτσινά; «Να, αυτά δεν θέλω τώρα…»

«Αυτά που λέγαμε στο ''Δέστε τους'' δεν μπορούν πλέον να ειπωθούν»

Must Read

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να έχει την ανάγκη να φύγει για κάποιες ημέρες χωρίς το παιδί της, ωστόσο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραδέχτηκε πως, παρόλο που έχει αλλάξει ριζικά η καθημερινότητά της λόγω του παιδιού, έχει γίνει προς το καλύτερο.

«Θέλοντας και μη, με τη μητρότητα όλα αλλάζουν. Ας πούμε εγώ τώρα νυστάζω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι την ενημέρωσαν πως φημολογείται η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση και μάλιστα τον διεκδικούν πολλά από τα τηλεοπτικά κανάλια. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς είναι γνωστό πως δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις, παρόλα αυτά φαίνεται να χάρηκε με τηλεοπτικό του come back.

«Αλήθεια επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς; Δεν το ήξερα, μπράβο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε: «Να, αυτά δεν θέλω τώρα! Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν μου αρέσει να είμαι αφοριστική. Προς το παρόν δεν νομίζω να τεθεί τέτοιο θέμα».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Μουτσινά: «Στις πρώτες συνεργασίες ήταν μεγαλόψυχος; Ας ρωτήσουμε την Ηλιάκη»

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους υπήρξαν φίλοι κολλητοί και μαζί παρουσίασαν το 2009, την εκπομπή «Δέστε τους», την οποία όπως είπε δεν θα παρουσίαζε ξανά επειδή: «Στη σημερινή εποχή το «Δέστε τους» δεν θα είχε θέση στην ελληνική τηλεόραση. Πράγματα που κάναμε τότε, απλά δεν μπορούν να γίνουν ξανά τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This