Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Μουτσινά: «Στις πρώτες συνεργασίες ήταν μεγαλόψυχος; Ας ρωτήσουμε την Ηλιάκη»

«Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά»

Must Read

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν άρρητα συνδεδεμένη με το Νίκο Μουτσινά. Κάτι έγινε όμως και οι σχέση τους ήρθε σε ρήξη.

Για την φιλία της με τον παρουσιαστή μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να ανοίγει το θέμα λέγοντας πως: «Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι».

«Δεν το έχω πει», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη.

«Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει», παρατήρησε ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια απάντησε: «Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τις επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή…».

Όσον αφορά τον λόγο που δεν τον κάλεσε στην βάφτιση της κόρης της, δήλωσε πως: «Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δεν θα ήταν ωραίο», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ»


 

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως: «Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω αυτό που είπες δεν είναι ωραίο… το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου».

Ήταν αυτό το σημείο που την διέκοψε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε: «Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους.

Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε»;

«Δεν το ξέρω», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε: «Ούτε κι εγώ. Ας ρωτήσουμε τη Μαρία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This