Κοντά στην αλλαγή… στέγης η Φαίη Σκορδά – Σε πανικό Μπάρκα και Μελέτη

Must Read

Σαν ντόμινο τρέχουν οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και η απόφαση της Φαίης Σκορδά να κουνήσει το μαντίλι στον Σκάι έχει φέρει πανικό, όπως λέγεται, τόσο στην Ελεονώρα Μελέτη όσο και στη Δανάη Μπάρκα, που βλέπουν με εύλογη ανησυχία τη μετακόμιση της Σκορδά στο μεγάλο κανάλι.

Το Mega έχει κάνει την κρούση του στην παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό και οι δύο πλευρές έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων βαίνουν προς συμφωνία, όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά.

Τα σενάρια

Ωστόσο, βασικά στελέχη στο Mega λένε ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ζώνη στην οποία θα ενταχθεί η Φαίη Σκορδά, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός εξετάζει πάνω από δύο σενάρια για τον «ανασχηματισμό» που θα κάνει στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν, τόσο στην πρωινή όσο και στη μεσημεριανή ζώνη. Και οι δύο ζώνες είναι μια ιδιαίτερη εξίσωση, καθώς παίζουν πολύ δυνατά ονόματα όπως της Ελένης Μενεγάκη, της Ελεονώρας Μελέτη, της Δανάης Μπάρκα.

Οι οριστικές αποφάσεις από τους ιθύνοντες ακόμη δεν έχουν ληφθεί. Προς το παρόν, οι συζητήσεις με τη Σκορδά αφορούν το περιεχόμενο και το ύφος της εκπομπής που θα αναλάβει στο Mega, καθώς και στην εξασφάλιση συγκεκριμένων όρων, όπως το ότι η ίδια θα επιλέξει τους συνεργάτες της. Κάτι που δεν συνέβη στον Σκάι, που τον πρώτο λόγο είχε η διεύθυνση του ψυχαγωγικού τμήματος του σταθμού.

Την ίδια ώρα, Σκορδά και Σκάι φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, με το κανάλι του Νέου Φαλήρου να ετοιμάζει ήδη να «σβήσει» την ψυχαγωγία από το μενού της πρωινής ζώνης, επαναφέροντας πλήρως το ενημερωτικό κομμάτι στο πρόγραμμά του. Το πείραμα ψυχαγωγία, εκπομπές, μαγκαζίνο, μυθοπλασία δεν έφερε αυξημένα ποσοστά τηλεθέασης στον Σκάι, εκτός, αν εξαιρέσει κάποιος, το «Survivor» στη βραδινή ζώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This