Eκτός του J2US η Καίτη Γαρμπή για δύο εβδομάδες: Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Για ποιο λόγο θα λείψει η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής;

Must Read

Η μία από τους κριτές του J2US, Καίτη Γαρμπή, θα απουσιάσει από την καρέκλα της στην επιτροπή, για τις επόμενες δυο εβδομάδες, καθώς θα λείψει σε περιοδεία στην Αυστραλία μαζί με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά.

«Έλληνες της Αυστραλίας, μετά από 11 χρόνια θα ξαναβρεθούμε! Είμαι πολύ συγκινημένη και ενθουσιασμένη, όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη που θα ανταμώσουμε ξανά τον Μάιο!!! Μέχρι τότε σας στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας!», έγραφε η ανακοίνωση της Καίτης Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Kαίτη Γαρμπή λοιπόν, θα απουσιάσει από το J2US για δυο Σάββατα, στις 18 και 25 Μαΐου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία πρόσωπα συζητούν με την παραγωγή του show για να την αντικαταστήσουν-μία γυναίκα και δύο άντρες. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη σε παραγωγή του ενώ ο άλλος όχι και δεν είναι τραγουδιστής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This