Χριστίνα Λαμπίρη: «Είσαστε σίγουροι ότι σας λείπω από την τηλεόραση; Δεν το νομίζω…»

«Μη μου λες για «κίτρινες» εκπομπές. Όταν κάναμε κι εμείς τα μεσημεριανά, «κίτρινους» μας έλεγαν»

Must Read

Η Χριστίνα Λαμπίρη τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής της, ενώ έκανε την δική της κριτική για την τηλεόραση του σήμερα.

«Είσαστε σίγουροι ότι σας λείπω από την τηλεόραση; Δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι, αν σας έλειπα, θα ήμουν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μου λείπει η τηλεόραση. Είναι τόσο γεμάτη η ζωή μου και τόσο δύσκολη η τηλεόραση που κάνετε, που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρεθώ κοντά σας», δήλωσε αρχικά η παρουσιάτρια.

«Προτάσεις μέχρι κάποια στιγμή μου γίνονταν. Είχαμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν κατέληξαν κάπου», παραδέχτηκε στην συνέχεια.

Όσον αφορά την τηλεοπτική πραγματικότητα, η αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, θεωρεί πως: «Είναι λίγο δύσκολη η τηλεόραση τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της. Δεν μου λείπει καθόλου η ένταση και το άγχος. Την αγαπώ την τηλεόραση, τη σέβομαι, την έχω υπηρετήσει χρόνια αλλά θεωρώ ότι πλέον έχει γίνει σκληρή».

«Τώρα πια στην τηλεόραση μιλάνε όλοι. Μη μου λες για «κίτρινες» εκπομπές. Όταν κάναμε κι εμείς τα μεσημεριανά, «κίτρινους» μας έλεγαν. Οπότε τι να πω εγώ; Τι ανακαλύψαμε ξαφνικά; Η τηλεόραση μπορεί να έχει ό,τι χρώμα θέλει να της δώσει κάποιος. Ό,τι δεν μας αρέσει υπάρχει το τηλεκοντρόλ και δεν το βλέπουμε», καταλήγει στις δηλώσεις της η Χριστίνα Λαμπίρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This