Καλομοίρα-Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Ευτυχώς δεν είμαι 18 χρονών…»

Must Read

Στην Ελλάδα ήρθε η Καλομοίρα για το καινούργιο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Rolling». Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» την πέτυχε στο αεροδρόμιο και απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις για τον ερχομό της στην χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε στην eurovision αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Ήρθα στην Ελλάδα γιο το καινούργιο μου κομμάτι το “Rolling” και περιμένω να το ακούσει ο κόσμος και να το αγαπήσει. Θα παραμείνουμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα, θα δείτε πολλά πράγματα», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Για την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον μουσικό διαγωνισμό, σχολίασε: «Η επιλογή μου φαίνεται πολύ ωραία και ανυπομονώ να δω όλη την εμφάνιση. Η Eurovision είναι ένα μουσικό event που ενώνει τους ανθρώπους με τη μουσική και για αυτό είναι τόσο δημοφιλής».

Τέλος όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, η τραγουδίστρια απάντησε: «Το ξέρω ότι σχολιάζουν συνέχεια την εμφάνισή μου, αλλά τι να κάνεις; Είναι μεγάλη κουβέντα και αυτή. Ευτυχώς δεν είμαι 18 χρονών να με πειράζουν όλα αυτά. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ότι και να πούνε δεν το παίρνω τόσο βαριά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This