Η Μαρία Κορινθίου διαψεύδει τον Γιώργο Λιάγκα – Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή

Must Read

Για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» μίλησε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και ισχυρίστηκε πως εκείνος δεν είχε καμία ανάμειξη με την απόφαση αυτή και μάλιστα δεν έχει καταλάβει και τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή.

Ο Γιάννης Αϊβάζης όμως φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη. Ο γνωστός ηθοποιός θεωρεί πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 γνώριζε πολύ καλά τι έχει συμβεί και πως εκείνος ήταν που συμβούλευε τους υφιστάμενούς του.

Η Μαρία Κορινθίου από την μεριά της, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», διέψευσε τον Γιώργο Λιάγκα, με εκείνη να αναρωτιέται: «Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει».

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μαζί τους και συζήτησα και αφού αποχώρησα. Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να το ξαναδηλώνουμε αυτό. Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δε θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω. Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Τις δηλώσεις ηθοποιού κλήθηκε να σχολιάσει ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλης Περρής τονίζοντας πως: «Να σας πω την άποψή μου, αλλά δεν ήμουν εκείνη τη χρονιά. Να σας πω τίποτα άλλο; Δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω. Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν. Να είναι καλά η κοπέλα, να χαίρεται το παιδάκι της. Όλα να πάνε καλά, αυτά δεν έχω να σας πω τίποτα, λυπάμαι!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This