Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας;

Τι ισχύει τελικά;

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε ο επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας», Κώστας Αϊβαλιώτης και μίλησε για το κόμμα που ίδρυσε.

Ο πολιτικός αποκάλυψε πως το κόμμα του θα είναι υποψήφιο στις Ευρωεκλογές. Όταν οι παρουσιαστές του Mega του ζήτησαν να αποκαλύψει κάποια από τα ονόματα που θα είναι στο ψηφοδέλτιο, εκείνος δεν έδωσε μία σαφή απάντηση, ωστόσο δήλωσε πως συμβουλεύεται το Νίκο Καρβέλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως να είναι, ο γνωστός συνθέτης, υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», ανέφερε αρχικά.

«Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αϊβαλιώτης.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό», Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε πως: «Διαψεύδεται οποιαδήποτε σχέση και είδηση από το περιβάλλον του κυρίου Καρβέλα, σχετικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα από το κόμμα Εθνική Ομάδα για τις Ευρωεκλογές μέσω του κυρίου Αϊβαλιώτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This