Survivor: Εκτός αγωνίσματος η «ερωτύλω» Χρύσα, η ομάδα που κέρδισε και η 3η υποψήφια

Τα υποτιμητικά σχόλια στον James και ο «πρωταγωνιστής» Αλέξης!

Must Read

Μέχρι Πρότινος ο Νίκος Ρικουνάκης είχε δείξει το ενδιαφέρον του για την Χρύσα ενώ υπήρχαν και κάποιες φήμες ότι και ο Φάνης ενδεχομένως να ενδιαφέρεται για την πρώην, πλέον, συμπαίκτριά του.

Ο Αλέξης Παππάς όμως άφησε να αιωρείται πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, με τους οποίους η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει έρθει αρκετά κοντά. Ο ηθοποιός δεν τους κατονόμασε αλλά άφησε να εννοηθεί πως η σχέση της μαχήτριας με «αυτούς» τους παίκτες είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δε την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor ο Αλέξης Παππάς.

Την μάτιασαν την Χρύσα και δεν κατάφερε να παίξει στον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας καθώς την τσίμπησε σφήκα με αποτέλεσμα να πρηστεί και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

«Σήμερα ξεκίνησε μια καινούργια μέρα, όχι πολύ καλή για μένα αφού με τσίμπησε σφήκα ή μέλισσα, δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Εγώ είμαι αλλεργική, νομίζω φαίνεται, θα μεταφερθώ στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις και ελπίζω να μην με επηρεάσει αυτό και άλλο στην ψυχολογία μου…» ανέφερε η παίκτρια.

«Έχεις κάνει μία ένεση με αντισταμινικά η οποία θα σε κρατήσει εκτός αγώνα με εντολή γιατρού…», είπε με την σειρά του ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον αγώνα.
Πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αλέξης Παππάς ο οποίος θα μπορούσαμε να πούμε πως τα «έβαλε» με όλους τους παίκτες…
Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, ο εν λόγω παίκτης της κόκκινης ομάδας έσπειρε φιτιλιές στην αντίπαλη ομάδα, προκειμένου να μάθει ποιος ψήφισε την Χρύσα, «κατηγορώντας» μεταξύ άλλων και τον Ντάνιελ, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ψήφο του τονίζοντας από την μεριά του πως αν χρειαστεί θα το αποκαλύψει στους συμπαίκτες του.
Στην συνέχεια η συζήτηση ξέφυγε αφού ο Σταμάτης και ο Φάνης ήρθαν και πάλι σε αντιπαράθεση.

«Μην μου υψώνεις τη φωνή σου» τόνισε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Τι σας έχω κάνει; όλο με εμένα ασχολείστε» είπε από την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Ο αγώνας ξεκίνησε και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θέλοντας να σπάσουν το ηθικό του James Καφετζή που αγωνιζόταν με τον Ρικουνάκη, άρχισαν να φωνάζουν υποτιμητικά συνθήματα για εκείνον.
«Την τέντα του γιατρού έχεις για βίτσιο, James παστίτσιο», έλεγαν χαρακτηριστικά.
Ο παίκτης της μπλε ομάδας αρχικά δεν έδωσε σημασία αλλά αργότερα τους απάντησε λέγοντας πως: «Στην τέντα του γιατρού πάω για βόλτα…»
Παρά τα συνθήματα που έκριναν την αγωνιστικότητα του, ο James κατάφερε αν τους βάλει τα γυαλιά και έφερε πόντο στην ομάδα του φέροντας την πολυπόθητη νίκη.
Ξέσπασε μετά τον αγώνα ο Σταμάτης ο οποίος μιλώντας στη Δώρα κατηγόρησε τους κόκκινους ότι τα βάζουν μαζί του γιατί τους χαλάει τα σχέδια.

«Γυρνάνε και λένε ότι έχω εμμονή. Τι εμμονή έχω με 6 ανθρώπους; Αυτοί έχουν εμμονή και κάθε φορά ασχολούνται με εμένα και τι κάνω» είπε εκνευρισμένος ο Σταμάτης για τα σχόλια που δέχεται στο Survivor.

«Καθημερινά με κατηγορούν για πολλά πράγματα. Με κατηγόρησαν ότι ποτέ δεν είμαι εύστοχος, ότι βλέπω εφιάλτες με τις φάτσες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν και γιατί έχουν τόσο μεγάλη εμμονή με εμένα. Κοιμούνται το βράδυ και οραματίζονται ότι θα πάμε να κάνουμε μία επίθεση στον Σταμάτη; Μου επιτίθενται τέσσερα άτομα και αμύνομαι… Ο λόγος που μου επιτίθενται είναι γιατί αυτό που βλέπω το λέω. Δεν φοβάμαι να μιλήσω και να πω την αδικία. Αυτός τους ενοχλεί και τους χαλά τα σχέδια» συνέχισε για την άδικη συμπεριφορά που νιώθει ότι βιώνει στο Survivor.

Κόντρες όμως υπάρχουν και στην κόκκινη ομάδα καθώς ο Αλέξης ένιωσε ότι η Ασημίνα τον υποτιμάει διακόπτοντας τον την ώρα που έλεγε την γνώμη του για την ψηφοφορία των μπλε.

«Καλά, συμβαίνουν και άλλα πράγματα που μου τα λες και off camera» είπε η Ασημίνα στον Αλέξη με τη Δαλάκα να πετάγεται και να λέει όλο νόημα «το έχεις κάνει και εσύ σε εμένα αυτό και σου είπα “γιατί το έκανες;” οπότε μην μου το λες εσύ σ’ εμένα αυτό!».

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ο Αλέξης σχολίασε την  επίδοση των δύο ομάδων τονίζοντας πως: «Καταρχάς, ξεκινάμε από την προηγούμενη φορά που ακούστηκε από τον James η λέξη underdogs. Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους, δεδομένου ότι το πιστεύουν. Αν ξεκινάμε με την προκατάληψη ότι είμαστε αδύναμοι, κανείς δεν θα πιστέψει ότι είμαστε δυνατοί. Αλλά όταν τα πράγματα είναι στο πικ για το πόσο δυνατοί είμαστε, μια μέρα πέφτουμε. Σαν κόκκινη ομάδα θεωρούσαμε σίγουρες τις νίκες μας και οι Μπλε θεωρούσαν ότι θα χάσουν. Και χθες είχαν να υποδείξουν την Μαριλίνα ως επόμενη υποψήφια και άφησαν ανοιχτό ότι σήμερα θα έχαναν. Ψηφίστηκε η Χρύσα με δεδομένο ότι θα βγει η Μαριλίνα; Και αν αύριο κερδίσουν θα είναι πάλι αιφνίδιο; Βλέπω έναν Γιάννη που ήταν αποδοτικός και μετά έκανε μια κάμψη και τώρα ανεβαίνει ξανά. Το ίδιο βλέπουμε και με τον Ρικουνάκη. Αντίστοιχα είδαμε την Ευγενία να φέρνει πόντο ενώ δεν το περιμένουμε. Όταν κερδίζουμε δύο ασυλίες θεωρούμε αυτομάτως ότι θα κερδίσουμε και επαναπαυόμαστε. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους Μπλε! Η πραγματικότητα ποια είναι; Όποιος θέλει μπορεί».
Στην συνέχεια οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν την πιο αδύναμη για εκείνους παίκτρια κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Άιρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This