«Βέλη» Mικρούτσικου σε Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου! Κοντός ψαλμός αλληλούια»

Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη του παρουσιαστή.

Must Read

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast @ Star» παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μεταξύ άλλων σχολίασε τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Από τα πρωινά που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα, πιο κοντά σε εμένα είναι του Λιάγκα», μία φράση που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον παρουσιαστή να της απαντάει: «Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας».

«Αυτό λέω, είπα γι’ αυτές τις δυο εκπομπές και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το Infotainment… Είπα την άποψή μου», εξήγησε ευθύς αμέσως.

Η παρουσιάστρια του Alpha απ’ ότι φαίνεται δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, και ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ τους που παραλίγο να καταλήξει σε τσακωμό…

Κατερίνα Καινούργιου: Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν είπα αυτό.

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ συμφωνώ. Αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλτο.

Κατερίνα Καινούργιου: Και η εμπειρία του, ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Επειδή στηρίχτηκες όμως στα δικά μου λόγια… Δε θες να ακούσεις, δε θες να καταλάβεις, δε θες να ακούσεις την άποψή μου.

Κατερίνα Καινούργιου: Σου λέω συμφωνώ. Είναι εξαιρετικός. Συμφωνώ σε αυτό.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δε με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά… Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, όχι, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δε τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι ότι δε τα λέω.

Κατερίνα Καινούργιου: Πολύ ωραία. Διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα αλλά, για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δε νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω.

Κατερίνα Καινούργιου: Α, χιουμοριστικά

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυο χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι.

Κατερίνα Καινούργιου: Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This